Visjon Norges sommerkonferanse i starten av august danner avslutningen og det naturlige høydepunkt for en lang produksjonsperiode på vår kanal.

Konferansen markerer samtidig Jan Hanvolds 40 år i tjeneste for Vår Herre. Visjon Norges gründer og leder lover et rikholdig og interessant program i dagene 8. til 13. august.

Av gjestene under konferansen kan nevnes Dionny Baez som i dag leder et stort kirkesamfunn i Philadelphia, USA. Baez var blant annet hovedtaler på Løvhyttefestens åpningsdag i Ein Ghedi-ørkenen i Israel i fjor og kom en tid senere til Visjon Norge for første gang. Det ble stor oppmerksomhet rundt han deltagelse i Studio 2 under Nyttårskonferansen og det er med forventning vi ser frem til hans neste møte i Norge.

Doru Cirdei, pastor for Filadelfia-kirken i Chisinau, Moldova, og Jan Hanvold nære partner i 18 år, kommer også. Trond Eriksen, leder av Evangeliesenteret blir en annen taler. Ekteparet Peterson fra USA er mangeårige venner av Jan Hanvold, vil også delta. Et interessant moment ved konferansen er den politiske debatten som skal skje onsdag 9. august kl. 16.00.

David Sagen er prosjektleder for konferansen og kan opplyse at tidspunktene for møtene blir 10, 16 og 19.30. Konferansen blir en av sommerens store løft for TV-avdelingen.

 

Bildøy 15.-18.juni

Men sommeren starter nesten to måneder før, og i forbindelse med generalforsamlingen til avisen ”Norge i dag”. Arrangementet handler om mer enn generalforsamling og er blitt tradisjon på TV Visjon Norge. Dagene er 15.-18. juni. 

 

Todd White, Bergen 21.-25. juni

Todd White kommer tilbake til Bergen for tredje gang denne sommeren. Den amerikanske evangelisten har vært en kjempe-suksess i Norge. Nå skal hele arrangementet med Todd White, 21. til 25. juni, gå av stabelen i Credo-kirken. Vestlandshallen blir altså ikke brukt denne gang. Todd Whites budskap bærer tittelen ”Power and Love”, kraft og kjærlighet.

 

Filadelfia Kristiansand 29. juni – 2. juli

Det er også blitt en god tradisjon med sommerstudio fra Filadelfia Kristiansand. Studio er i Marvika og byr på herlige Sørlandet sommerstid i tillegg til sang og interessante gjester.

 

Awakening Europe, Praha 4. – 9. juli

Med spesielt fokus på Europa arrangeres konferansen ”Awakening Europe” i den tsjekkiske hovedstaden Praha i dagene 29. juni til 2. juli. TV Visjon Norge produserer sendingene, og blir sendt 4.-9. juli. Sendigene ville gå live på Visjon Norges Facebook under selve konferansen samt på vår søsterkanal Vision Sverige.

 

ICEJ 10. – 13. juli, Kristiansand

Vi sender sommerkonferansen til den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ) i opptak . En konferanse med fokus på Israel med leder Dag Øyvind Juliussen i spissen. 

 

Himmel og Hav, Arendal 17.- 20. juli

Det enorme møteteltet til Pernille og Jørn Strand skal igjen reises på Hove leir på Tromøya utenfor Arendal. Det rommer flere tusen mennesker. Møteserien ”Himmel og Hav” er blitt svært populær og en naturlig del av den kristne bevegelse i juli måned. Ekteparet Strand driver sin enorme evangeliske virksomhet i Froland og har i flere uker nå hatt fast møtetid på tirsdager som en del av Studio Direkte.

 

Østerbo 23.- 30. juli

Evangeliesenterets sommerstevne er nå blitt en naturlig del av direktesendingene til TV Visjon Norge i juli. Så også i år. Hele uken til ende vil kveldsmøtene gå direkte på kanalen. I tillegg vil alle andre møter bli tatt opp og vist senere, fortrinnsvis gjennom Evangeliesenterets egen sendetid på TV Visjon Norge.

 

Kristiansand 3.- 7. august

Vi skal tilbake til Kristiansand og Filadelfias Sommerkonferasne 2. til 6. august. Konferansen starter én dag før sendestart, og derfor vil kveldsmøtene være opptak fra dagen før. 

 

Og dermed, kjære seere, er vi altså ved Visjon Norges egen Sommerkonferanse som vi innledet denne oversikten med.

 

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Få vårt nyhetsbrev på e-post

Følg oss i sosiale medier