Nyhetsbrev Uke 22

Kjære seere og støttepartnere!

Det er mye å glede seg til siste uken i mai på TV Visjon Norge.

I «Hovedstaden med pastor Torp» intervjuer Jan-Aage Torp hver uke toneangivende samfunnspersonligheter. Han inviterer til den gode samtalen, men stiller også de krevende spørsmålene. Nå er det hans tur til å sette agendaen gjennom TV-samtaler med politikere, ambassadører og samfunnsdebattanter. Programmet ser du hver mandag kl. 19.

Jesusnett sitt program «Sangglede» går på Visjon Norge hver tirsdag kl. 19 og torsdag kl. 14:30. Denne uken er det artistene Sissel Gjerland Ekra og Runi Wold-Kristiansen som deltar med vakre toner fra sang og harpe.

Skapende tro sender vi flere ganger i uken. Dette trosstyrkende programmet kan du få med deg blant annet tirsdag og onsdag klokken 18:30. Her får du grunnleggende og klar undervisning om tro ut i fra Bibelen og bibelske prinsipper, holdt av Visjon Norge-gründer Jan Hanvold.

Det kommer også mange spennende gjester til Studio Direkte. På onsdag kommer Hanne Sørmo Holstad, rektor ved Evangeliesenterets bibelskole, på besøk hos programleder Jan Hanvold. Sørmo har en bakgrunn som rusmisbruker og kriminell, men ble berget da hun 30 år gammel kom inn på Evangeliesenteret:

– Det endte med to års fengsel for salg og kjøp av narkotika. Mor dro meg med til sosialkontoret i Ålesund. Dette var i år 2000. Mor anbefalte Evangeliesententeret på grunn av at jeg var interessert i åndelige ting, sa rektoren da hun talte under Oslo Symposium i 2017.

Etter to år på Evangeliesenterets bibelskole var hun gjenopprettet:

– Det ble livsforvandlende. Mine egne destruktive tanker ble byttet ut med Guds tanker.

Onsdag kl. 19:30 og torsdag kl. 12:00 ser du The Supernatural Now med Maldonado. Apostelen Guillermo Maldonado kjenner seg kalt av Gud til å spre Guds rike på lokalt, nasjonalt og internasjonalt plan, og man finner i dag rundt 100 menigheter under Maldonados tjeneste i USA, Latin-Amerika og Europa. Han har også grunnlagt USAs største spansktalende menighet i Miami, Florida, King Jesus Ministries. Mellom 15 000 og 20 000 besøker menigheten hver uke. Programmene med Maldonado er sterke programmer som gir åndelig føde.

Vi er også inne i mai-aksjonen, der vi oppfordrer seerne til å være med å støtte TV Visjon Norge. Vi er så takknemlig for alle trofaste givere. Jo flere som er med og bidrar, jo flere kan vi nå med evangeliet gjennom TV-kanalen, og jo bedre programmer kan vi produsere.

Martin Røe og Daniel Haddal sammen med Visjon Norge lager Skandinavias råeste ungdoms-TV-serie. Her underviser de om helbredelse, å høre Guds stemme, Guds kjærlighet, Den Hellige Ånd, hvem Jesus er og mye mer. Programmet ser du hver fredag klokken 23.

Husk også å besøke vår nett-tv: tvvision.no. Der finner du blant annet mange spennende dokumentarer og dokumentarserier. Se for eksempel vår egenproduserte film: «Kampen om troen og veien til Norge». Den handler om tre av våre ansatte, Ilir Vreta, Kreshnik (Nick) Ceka og Arash Rezaeimehr som tidligere var muslimer. Ilir og Nick kommer fra Albania og Arash fra Iran. Denne spennende dokumentaren handler om deres bakgrunn og trosreise. De var alle muslimer fra muslimske land, men alle tre fant veien til Jesus Kristus og alle tre fant veien til Norge. Denne dokumentaren på en knapp time er verd å få med seg.

Pinseaften, 30. mai, kl. 20:00, sender vi opptak fra Israel-møte med Eva Olsvold Sundar, forkynner i Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her: https://visjonnorge.com/nor/tv-guide/

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.no, YouTube, på Facebook og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Gud velsigne deg! Håper vi sees!