«Lys fra Bibelen» avsluttes alltid med lesning fra Johannes evangelium. Her er det Bjørn Aas som leser. Sendestart for det nye programmet er søndag 7. juni kl. 13.00.

Flekkerøy Media utvider sendeflaten på VN

Fra søndag 7. juni er det klart for et nytt program på TV Visjon Norge fra Flekkerøy Media. Etter 10 år med programmet «I Pottemakerens Hus» er det nå duket for en utvidelse i program-valget fra Rita Aasen og hennes medarbeidere på Sørlandet.

Programmet bærer tittelen «Lys fra Bibelen» og skal vises fra kl. 13 til 14 på søndager.

– Dette vil primært handle om bibeltimer. Jeg har selv vokst opp med bibeltimer og har fått erfare hvor uendelig rik innholdet i Bibelen er, sier Rita Aasen.

Hvert program vil ha en presentasjon av vedkommende som skal fordype seg i Ordet. Det vil være representanter fra Den norske kirke, Indremisjonsforbundet, Misjonssambandet med flere.

Programmet vil også ha plass for sang, naturlig nok, og som avslutning forteller Aasen at man hver gang vil ha et utdrag fra Johannes Evangelium.

 

Fikk tilbud fra VN

 

– Vi fikk et tilbud fra TV-leder Gawdat Mtrious om å lage et nytt program i tillegg til «Pottemakerens Hus». Vi gikk inn i bønn for prosjektet og fikk ro for å takke ja, sier Rita Aasen.

Hun er daglig leder av Flekkerøy Media og opptakene til alle programmer, også den nye serien, gjøres i Flekkerøy Bedehus ved Kristiansand.

Flekkerøy Media har helt siden starten for 10 år siden hatt en solid stamme av frivillige, på mange plan, som har bidratt til programmene.

 

Fast bønneskare

 

Flekkerøy Media har også en fast bønneskare av mennesker, over 20 i tallet, som står med i arbeidet.

Det er allerede gjort en rekke opptak av den nye serien.

Det første programmet går altså av stabelen søndag 7. juni. Oddvar Søvik er førstemann ut til å ha bibeltime.

Tidspunktet er altså kl. 13.00 med repriser onsdag og fredag den påfølgende uken.

«I Pottemakerens Hus» sendes kl. 19.30 hver mandag.