Alle som skal i aksjon under den svenske sommerkonferansen har fått sin plass på plakaten.

SOMMERTID – TV Visjon Norges juli-meny

Visjon Norges TV-seere vil få dobbelt opp med møter og lovsang i juli – alt på direkten. For med en gang kanalens egen samling på Hove leirsted er avsluttet 19. juli settes det rett over til Sverige og konferansen «Frihet har et navn».

Visjon Norges sommer-satsing på Hove utenfor Arendal strekkes seg fra 3. til 19. juli. En rekke kjente og kjære talere vil delta på stevnet som også har tilbud til ungdommen og de aller yngste (se egen sak).

Men parallelt med denne konferansen arrangeres en konferanse fra 29. juni til 31. juli som vekselsvis sendes fra Stockholm og Gøteborg. Konferansen er først og fremst beregnet på Visjon Norges søsterkanal, Vision Sverige, men fra 19. juli og helt til juli går over i august blir det altså samsending mellom de to kanalene. Begge satsingene har fått ett fellesnavn: SOMMERTID!

 

Fantastisk mulighet

– Vi synes dette er en fantastisk mulighet til å tilby våre seere tre timer hver kveld med direktesendinger, først fra Norge og deretter fra Sverige. Med unntak av de tre første dagene i juli vil vi altså ha et konferansetilbud til våre seere hele resten av denne feriemåneden, sier TV -leder for Visjon Norge, Gawdat Mtrious.

Ikke mindre enn 54 personer er til nå satt opp på talerlisten i Sverige, og dette handler om personer fra de fleste trossamfunn i vårt naboland. (Helt i slutten av denne saken kan du se hvem som er aktuelle for den norske samkjøringen).

Ideen med to talere i ett og samme møte ble forøvrig presentert under Norges IDAGs konferanse fra Bergen sist helg (fra torsdag til søndag) og falt svært heldig ut.

– Når det gjelder den svenske produksjonen så vil mandag og tirsdag foregå direkte fra Stockholm og deretter fra onsdag til og med lørdag fra Gøteborg, sier Gawdat Mtrious.

Vision Sveriges egne programledere vil «holde i» sendingene. Det blir i tillegg til talerne herlig lovsang fra svenske artister og grupper.

 

Satser på ungdommen

Både Visjon Norges samling på Hove og den svenske satsingen vil ha et sterkt ungdommelig preg deler av tiden.

På Hove vil Martin Røe, kjent fra Visjon Norges barn- og ungdomsavdeling ha ansvaret. Han vil blant annet ha Levi Jensen som hovedperson den første timen, men forteller at programmet ellers ikke er helt klart ennå.

Under konferansen i Sverige vil man blant annet vie en hel uke til ungdommen.

Når det gjelder Visjon Norges samling på Hove er den presentert annet sted på vår nettside, men her er de talerne du vil få se og høre når den svenske sendingen kommer i samkjøring med Visjon Norge:

 

19.7: Carl-Gustaf Severin og Tord Renkel

20.7: Marco Strømberg og Stefan Gustafsson

21/7: Christian Åkerhielm og Jonny Foglander

22/7: Cornelia Forsberg og Jacob Orlenius

23/7: Jonathan Svensson og Marcus Ringbäck

24/7: Marcus Bloom og Hanna Bloom

  1. og 26/7: Ikke klart

27/7: David Ekerbring og Linda Bergling

28/7: Per Olof Eurell og Sam Woklin

29/7: Terje Nordbø og Helen Nordbø

30/7: John Demeborg og Hans Wolfbrandt

31/7: Bjørn Fredriksson og Martin Reen