Terje Kingsrød melder overgang fra Evangeliesenteret til TV Visjon Norge og skal ha sin første direktesending overhode 4. juli.

Terje leder sin første direktesending på Hove

Terje Kingsrød (60) har 40 års erfaring innen media-bransjen, men han har aldri ledet noen direkte TV-sending. Ikke før nå. Debuten kommer 4. juli på Hove Feriesenter når Visjon Norge arrangerer stor Camp-meeting.

– Jeg gleder meg, sier Terje, – og tenker ikke så mye på at det er første gang dette skjer. Jeg skal lede en times program på direkten, fra kl. 15 til 16, og må prøve å fylle det med noe meningsfullt.

Terje Kingsrød har de siste drøye fem årene vært redaktør i Evangeliesenterets media-avdeling, men går nå en ny vei sammen med Visjon Norge.

Terje er som poteten, han kan brukes til mange ting. Innen media-bransjen handler det om både foto og redigering, men ikke minst reporter og programleder.

 

Tilfeldig video

– Jeg kom borti video da jeg var 42 år gammel. Nærmest ved en tilfeldighet. Men dette med å sørge for innhold, det vi kaller formidling, det har jeg vel syslet med i 40 år. Før TV-tiden var jeg i radio, sier Terje Kingsrød, som er fra Råde i Østfold, men født i Sarpsborg.

Fra 4. juli til og med 18. juli er han på plass hver ettermiddag fra Hove utenfor Arendal. Han har gjort seg noen tanker om innholdet og sier:

– Jeg må få frem stemningen hos folk, fra campingen, byen, opplevelser fra ferie og møter. Og ikke minst inntrykk fra en tid i karantene og forsiktighet på grunn av korona-pandemien.

Terje Kingsrød vil bruke den ene halvparten av den direktesendte timen til å snakke om det evangeliske som har foregått og det som skal komme, den påfølgende kveld.

Terje Kingsrød vil også by på sang i flere varianter, også personlig. Som sagt, dette er en mann som kan spille på flere strenger.

 

Pastor og forstander

Terje Kingsrød er i tillegg til sangskatten også pastor, og han har vært forstander i to kortere perioder. Som sagt – han er som poteten.

Og etter alle de direkte sendingene skal Terje Kingsrød fortsette å jobbe for TV Visjon Norge. Overgangen fra Evangeliesenteret blir permanent.