Terje Kingsrød (t.h.) i studio utendørs sammen med en av sine mange gjester under perioden av direktesendinger på ettermiddagen, Visjon Norges TV-leder, Gawdat Mtrious.

Terje er i mål etter 15 direktesendinger

Bare en gang på de 15 siste dagene var han nødt til å trekke innendørs; og det var på den aller siste sendingen lørdag 18. juli da været var for dårlig. Ellers har Terje Kingsrød ledet alle sine sendinger i det fri. Og det har han gjort med stil.

Direkte-sendinger på TV er krevende i seg selv. Å ha 15 av dem etter hverandre krever sitt av en programleder og de som jobber rundt.

En time hver dag, fra kl. 15 til 16, har han holdt det gående fra Hove Leirsenter, ikke langt fra det store møteteltet under Visjon Norges Camp Meeting.

– Jeg var litt spent i starten. Må innrømme det. Det var jo helt nytt for meg. Men jeg hadde folk med erfaring rundt meg. Og det hjalp, sier Terje Kingsrød mens han puster ut etter endt sending, den femtende altså. Han minnes kun en dårlig dag:

– Det var den første mandagen, 6.juli, den tredje sendingen. Men det var egentlig ikke bare vår skyld. Vi hadde noen tekniske utfordringer også. Sendingene gikk i «frys» flere ganger den dagen. Vi tok en kraftig evaluering og gikk videre, sier han.

En god plan

Logistikk var et nøkkelord i perioden. Det gjaldt å ha en god plan og ligge i forkant. Dermed ble også sendingene ganske forutsigbare:

– Vi hadde, så langt det lot seg gjøre, med kveldens taler i disse programmene. Eller vi viste utdrag fra programmer vi hadde med vedkommende. En av talerne hadde vi med to ganger, det gjaldt danske Jens Garnfeldt. Men han hadde i tillegg såpass mange ting å snakke om at det ble veldig interessant, minnes Terje Kingsrød.

Sang har vært et vesentlig element i sendingene, ett av innslagene har vært egenprodusert der Terje og Kingsrød junior har spilt hovedrollene.

Lovsangsledere, noen musikere, gjester på campingen, lederen av Hove Leirsenter, og mange flere har vært med fra kl. 15 til 16.

 

Stor interesse

– Det har ikke manglet på interesse og oppslutning til sendingene. Vi har i det hele tatt fått litt for mye innhold og måttet kutte en god del, sier Terje Kingsrød som innrømmer at det har vært en aktiv periode.

– Vi har vært nødt til å stå på, men du verden hvor interessant det har vært, sier Terje Kingsrød som kan glede seg over mange gode tilbakemeldinger.

– Og når jeg ser tilbake på denne perioden har det egentlig gått litt lettere enn jeg trodde, sier Terje som du garantert vil få se mer til på TV Visjon Norge fremover. Han har allerede planene klare for oppdrag i august.

Men først blir det en ukes ferie på Vestlandet.

Vel blåst, Terje!