Hva skjer i uke 31

Hva skjer i uke 31? August med flere nyheter

Kjære seere og støttepartnere!

Juli går mot slutten, men sommerprogrammet til Visjon Norge fortsetter for fullt. Slutten av uken settes startskuddet for en ny og innholdsrik augustmåned. Direktesendinger fra Vision Sveriges sommerkonferanse fortsetter ut måneden. Nye samarbeid legger til rette for lørdagsunderholdningen. Samtidig blir de yngre prioritert med ny serie.

Til og med Fredag 31. juli fortsetter TV Visjon Norge med direktesendinger fra Sverige og konferansen «Frihet har et navn». Sendingene går under beste sendetid hverdager kl 19.00 til 22.00. Denne dagen settes en solid avslutning på et langvarig og innholdsrikt stevne fra våre svenske naboer. Bjørn Fredriksson og Martin Reen – som begge fint kan sies å by på herlig forkynnelse, vil benytte anledningen til nettopp det denne kvelden. Mellom 29. juni og 31. juli har festivalen presentert hele 55 ulike forkynnere og innslag med givende innhold.

 

Før den tid vil programmet se slikt ut:

– Mandag  27. Juli – David Ekerbring og Linda Bergling.
– Tirsdag   28. juli – Per Olof Eurell og Sam Wohlin.
– Onsdag   29. juli – Terje- og Helen Nordbø.
– Torsdag  30. juli – John Derneborg og Hans Wolfbrandt.
– Fredag   31. juli – Bjørn Fredrikkson og  Martin Reen

 

Her har våre kolleger hos Vision Sverige altså fortsatt mye fint på menyen. Mer om konferansen kan du lese her

Mandag 27. juli betyr starten på både ny uke og nytt innhold for våre yngre seere. Programmet «Et sommereventyr» med forfatter Carl Sommer vil by på både interessante og spennende historier fortalt med bruk av animasjoner. Utover en sterk underholdningsverdi vil programmet også by på karakteroppbyggingstimer om hvordan en kan leve et vellykket liv, men naturligvis kommunisert på en varm og omsorgsfull måte tilpasset barn. Serien er «dubbet» på norsk. Du får altså norske stemmer. Programmet er å se mandager kl 17.30, eller alternativt kl. 07.30 påfølgende tirsdager.

Carl Sommer som programleder for «Et sommereventyr». Et barnevennlig og lærerikt program for barn og unge.

– «Et sommereventyr» byr på flere historier fortalt med bruk av fine illustrasjoner.

August, ny og spennende:

August, ny og spennende:

*Lørdag 1. august markeres starten på en ny og spennende måned hos TV Visjon Norge. Dette gjør vi med å tilby våre seere nye, kristne filmer – perfekt for lørdagsunderholdningen. Filmkvelden starter hos oss lørdager klokken 23.00 og varer til en halv time over midnatt.

Dette Filmtilbudet er et resultat TV Visjon Norges nye samarbeid med den nederlandske film-distributøren «New Faith Networks».

Dersom filmtilbudet skulle by på mersmak hos den enkelte tilbyr det nederlandske distribusjonsselskapet filmutleie også til privatpersoner. I markedsføringen til norske seere skriver «New Faith Network» blant annet:

«Her vil du finne de vakreste trosbaserte filmer og serier. Inspirerende historier til å reflektere over de store spørsmålene, så vel som de mindre».

Filmene er som regel amerikansk produserte og den første filmen til å debutere på TV Visjon Norge 1. august handler om 1. Mosebok.

*Tidligere på lørdagene fremover vil TV Visjon Norge sende nye serier fra Sverige:

*Kl 15.00 til 15.30 er det tid for «Faith School». Serien kan beskrives som et undervisningsopplegg der pastor Keith Moore lærer grunnlaget for tro. (ABC of faith). I korte trekk er Pastor Moore grunnlegger og president for flere amerikanske trossamfunn av betydelig størrelse. To viktige vedlegg i hans tjeneste er betydningen av det skrevne ord og nødvendigheten av å bli ledet åndelig, forteller ham selv. Gjennom sitt engasjement har Moore reist verden rundt over tre tiår for å forkynne Guds Ord.

Så er «The Nicole Crank Show» å se på TV Visjon Norge fra kl. 15.30 til 16.00. Som tittelen avslører ledes serien av forkynneren Nicole Crank og det hun har å by på; etter å ha lykkes med lederskap i bedriftsverdenen, forlot Nicole livet for å svare på oppfordringen om å hjelpe andre. Gjennom sitt dynamiske, kraftige og praktiske budskap har hun hjulpet tusenvis av

mennesker med å overvinne hindringene og leve livet som Gud skapte dem til. Sammen med sin ektemann, David, leder hun Faith Church med et dusin studiesteder i det sørøstlige USA.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.no, YouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!