David Østby runder 85 år søndag 6. september. Dagen etter kommer han til Studio Direkte.

David Østby fyller 85 år og blir gjest på Studio Direkte

Søndag 6. september runder David Østby 85 år. Dagen etter, er han gjest på TV Visjon Norge og programmet Studio Direkte. Østby har vært opptatt av å forkynne evangeliet med iver, trofasthet og tålmodighet.

Østby har delt de gode nyhetene hvor det enn har åpnet seg. Gjennom sin langvarige tjeneste som pastor og andre forkynner-oppgaver har David Østby etablert seg som en av de mest markante forkynnerne i pinsebevegelsen gjennom flere tiår. 

Han har markert seg så tydelig at han var et naturlig valg i TV Visjon Norges dokumentarserie «Kjemper i Guds rike», en episode som kommer i reprise i løpet av senhøsten.

 

Omfattende og rikt liv

Men mandag 7. september kommer han altså til TV Visjon Norge og kanalen vil markere at han dagen før fylte 85 år og fortsatt er godt i gang. David vil fortelle fra sitt omfattende og rike liv som forkynner og menneske.

Et uttrykk sier: «Bak de fleste suksessrike menn står det alltid en kvinne». David Østby bekrefter dette. Hadde det ikke vært for Laila hadde hans tjeneste ikke vært mulig. Dette vil David fortelle mer om.

Dokumentaren om David Østbys liv er laget ferdig og sendt flere ganger, men David Østby lever ikke på gode minner. Igjen er han aktuell – denne gang med boken «Jesu gjenkomst». 

 

Dyktig og aktuell

Den som slår på TV Visjon Norge mandag 7. september vil oppleve en dyktig, aktuell og svært erfaren forkynner som har mye å fortelle fra et rikt liv. Han har vært gjest mange ganger på Norges største kristne TV-kanal. Han har også hatt egne undervisningsserier på TV Visjon Norge. Mandag er han altså tilbake.