David Østby fikk mange positive tilbakemeldinger da «Gi meg en tro som tåler livet» gikk første gang. Nå er denne serien på 10 episoder i gang igjen på TV Visjon Norge, hver mandag fra kl. 18.

Nye 10 uker med David Østbys undervisning

Et nytt gjensyn med David Østbys utmerkede undervisning er i gang på TV Visjon Norge. Fra mandag 28. september, og hver mandag fremover, går hans serie «Gi meg en tro som tåler livet», i reprise.

 

David Østby, denne pinse-høvdingen som så ofte har vært å se og høre på TV Visjon Norge, er altså i gang igjen. Denne gangen er det ikke David Østby på direkten, men et gjensyn med serien «Gi meg en tro som tåler livet». 

David Østby forteller at han er glad serien skal gå en gang til, fordi han fikk mange gode tilbakemeldinger på boka og prosjektet som ble gjennomført sammen med sønnen David André Østby. 

TV Visjon Norge sender nå reprise av de 10 episodene i serien «Gi meg en tro som tåler livet».

 

En trosreise

Østby tar oss med på en trosreise og setter søkelyset på den kristne tro, blant annet at livet har faser: Sorg og glede, positive og negative ting. Han bruker også noen temaer fra et par av bøkene sine: «For en tid som denne» – en bok om vekkelse, og «Bibelens profetier i dagens nyheter», en analyse av tiden og de bibelske profetier. Videre deler han temaer som blant annet trygghet i Gud, korsfestelse og oppstandelse av Jesus Kristus, uttrykket «den Gud jeg tilhører», Den Hellige Ånd i hverdagslivet og pilgrimsvandring. 

 

Inspirert av sønnen

Tittelen på serien kom i forbindelse med en sang som sønnen David André skrev etter at han hadde mistet tre unge venner på relativt kort tid. Dette er en side ved troslivet som mange kjemper med. Derfor er boken skrevet og TV-serien laget. 

En inspirerende serie i 10 deler, sendes mandager kl.18.00 og startet altså 28.9. Reprise hver torsdag kl 13. og du kan se serien på tvvision.no når det passer deg. Følg med!