Programledere Astri Gellein og Jan Hanvold inviterer til nytt innslag av «Syng med» tirsdag kveld.

Suksessatsingen «Syng Med» med nytt innslag tirsdag kveld

I kveld er det duket for nytt innslag av musikkprogrammet «Syng med». Denne tirsdagskvelden er det de folkekjære artistene Henning Gustavsen og Judith Myrseth som står for sang og musikk.  

 

– Henning Gustavsen er jo en kjent og kjær sangevangelist. Videre får vi altså besøk av Judith Myrseth som er kjent i hele Norge for sin stemme, forteller Astri Laurendz. Sammen med Jan Hanvold har hun hatt rollen som programleder over flere sesonger.

 

Av høy kvalitet

– Å få besøk av så sterke artister er for oss veldig viktig. Poenget med sendingene er jo å få med seg seeren der hjemme i sang. Det kan være opp til 200 000 mennesker som følger med. Det blir litt som en kirke uten vegger – det er helt fantastisk, forteller Laurendz.

 

Får ros blant seere

Det å satse på gode artister som bidrar til å løfte kvaliteten på sendingene har fått sin avkastning, ifølge Laurendz: -Det viser seg at «Syng med» er en skikkelig fulltreffer, da særlig blant de 50-årene og oppover. Vi har fått masse respons med både sangønsker og ros. Vi tror at vi dekker et stort behov blant en generasjon som følger seg glemt.

 

Sending til vanlig tid og sted

Musikkprogrammet «Syng med» har gått på TV Visjon Norge over flere sesonger. Flere tirsdager i måneden inviteres publikum inn til gode artister med gamle og kjære kristne sanger å fremføre. Sendingen går til vanlig tid fra kl. 20 til 22.

Programmet har altså markert seg som et svært populært bidrag på Visjon Norge. På det meste har det vært opp mot 60 tilskuere til stede under sendingene fra Visjonskafeen på Drammen travbane.