Dette skjer i uke 43: TX Vikings og Helbredelses-konferanse

I Uke 43 kommer Thure Eriksen fra TX Vikings – en mann med både åndelig og fysisk styrke. Fra andre halvdel av uken arrangeres det helbredelseskonferanse med direktesendinger alle dager.

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20 inviterer vi til direktesendinger med gode gjester, herlige innslag og kjære kristne sanger.

Denne uken får du blant annet se følgende:

* Onsdag 21. oktober får vi besøk av leder for TX Viking, Thure Eriksen. Gjennom de senere årene har Eriksen og resten av «vikingene» spredd evangeliet på et helt unikt vis. Ved å kombinere halsbrekkende stunts med rik forkynnelse har mottakelsen blant publikum vært sterk.

*Torsdag 22. til søndag 25. oktober arrangeres det helbredelseskonferanse i regi av Visjon Norge. Konferansen finner sted på Visjonskafeen. Det blir direktesendinger alle dager til ordinær «Studio Direkte» tid.

10 år med Pottemakerens Hus

Mandag 19.oktober kl. 19:30 viser TV Visjon Norge «I pottemakerens hus». Serien fyller 10 år i neste måned. Over hele perioden har Flekkerøy Media, som produserer serien, vært stolt sendepartner til TV Visjon Norge. Programleder Rita Aasen med gode gjester er å se i alle seriens avsnitt. Guds evne til å gi nytt liv etter frelse forblir programmets sentrale tema.

Dokumentar med David Østby

Fredag 23. oktober kl.18 er det tid for ny dokumentar her på kanalen. Denne uken vises et tidligere avsnitt fra serien «Kjemper i Guds rike». Denne gangen er det pinsehøvdingen David Østby det skal dreie seg om. Vi følger Østby til Mjøndalen hvor det hele startet. Allerede i 5-

årsalderen skulle den da unge gutten begi seg ut på en livsvarig reise i kristenlivet. Opptakene ble gjort vinteren 2017, og er produsert av Alf Henning Fredstad.

Reiser til Jerusalem

På tvvision.no finner du samtlige 10 avsnitt av den populære serien «Jerusalem». I programmet følger vi religionshistoriker og forfatter, Hanne Nabintu Herland, til den spenningsfylte israelske hovedstaden, Jerusalem. I serien tilbyr Herland et talerør til flere blant de mange mennesker som personlig opplever konflikten på nært hold.

Avdekker livets mysterium

På tvvision.no finner du undervisningsprogrammet «Livets mysterium». Serien ser nærmere på universets-, livets- og menneskets opprinnelse. Programmene avdekker forklaringen på livets mysterium gjennom Gud. Seriens 15 innslag ledes av Knut Sagafos og Kjell Johannnes Tveter. Programmene er basert på Tveters bok under samme tittel.

Forklarer troens kraft

På tvvision.no finner du den engelske serien «Creating Faith». Programmet ledes av Visjon Norges egen Jan Hanvold. Med samme sterke utgangspunkt som i den norske utgaven, «Skapende Tro», byr Hanvold på sterk undervisning om troen. I seriens første avsnitt forteller Hanvold om troens kraft i eget liv.

Film for familiens yngste

På tvvision.no finner du barnefilmen «Josef». Filmen følger det utrolige livet til Josef fra Det gamle testamente. Dette er en av tre sterke barnefilmer som tilbys på tvvision sine nettsider.

Vi ønsker samtidig å minne om at det samlet finnes over 250 gode innslag med barnevennlig underholdning under kategorien «TV Vision Kids».

Ukens film

Lørdag 12. september kl. 23 frem til en halv time over midnatt er det tid for ny film levert fra vår nederlandske sendepartner, New Faith Network:

Denne uken viser TV Visjon Norge den amerikanske spillefilmen «Wild Faith» fra 2018. Filmen omhandler en soldat som returnerer hjem til delstaten Michigan i håp om å finne fred etter at den amerikanske borgerkrigen har tatt slutt. I stedet finner han seg selv i en rasebasert kamp mellom mørke og hvite mennesker. Den eneste som kan tilby hjelp i konflikten er Gud.

Dersom du skulle gå glipp av filmen minnes det om at lørdagsfilmene sendes i reprise påfølgende fredager til samme tid kl. 23.

Dersom filmen skulle by på mersmak hos den enkelte tilbyr det nederlandske distribusjonsselskapet filmutleie også til privatpersoner. I markedsføringen til norske seere skriver New Faith Network blant annet: «Her vil du finne de vakreste trosbaserte filmer og

serier. Inspirerende historier til å reflektere over de store spørsmålene, så vel som de mindre».

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!