Lewi Bergerud kommer til «Syng med».

 

“Syng med” i reprise torsdag

«Syng med», direkteprogrammet fra Visjonskafeen tirsdag kveld, kommer i sin helhet på TV Visjon Norge torsdag morgen kl. 11.00. Dette fordi tirsdagens direktesending gikk i svart allerede etter et kvarter.

En reprise fra forrige program ble satt inn.

 

Lewi Bergerud er en av artistene som ble med på gårsdagens sending. Han blir altså i stedet å se torsdag morgen 29. oktober.

 

Det ble et strømbrudd i området der Visjonskafeen ligger. Dermed forsvant også internett-forbindelsen man er helt avhengig av for å få TV-signalet på luften.

En reprise fra forrige «Syng med» ble umiddelbart lagt inn. Dette til orientering for deg som lurte på hvorfor det ikke ble noen direktesending tirsdag kveld.

«Syng med» varer normalt i to timer før «Live fra Bergen» overtar fra kl. 22 til 23.

 

Lewi Bergerud som du vil se, ble nok først kjent som bassist. I dag er han mer som multimusiker å regne og har spilt for de beste artistene i Norge i årevis. Da han prøvde seg på egenhånd gjorde han det også stort. Lewi vokste opp på Østre Toten i en svært miskalsk familie. Han har tidligere gjestet TV Visjon Norge blant annet gjennom sang- og musikkopptak i studio.

 

Oddvar Høgevoll er også med. Han er sangevangelist og predikant i Misjonssambandet. Han er fra Longerak, men bor på Småfjellane på Vikeland i Vennesla. Han reiser som forkynner over hele landet, men mest i Agder og en del i Setesdal. Det har han holdt på med siden 1978, da han begynte i NLM. Sangene hans er countrpreget, og han benytter playback når han er ute på vanlige møter. Han har gitt ut fem CD-plater og tre DVDer.

Søstrene Grøtteland – Kari Grøtteland Valpelt og Liv Synnøve Grøtteland Helland, har sunget sammen i 40 år. Kari lærte Liv å spille da Liv var 13 år og siden har de fra tid til annen sunget sammen. De ble frelst samtidig i Sarons Dal og bakgrunnen var at mor hadde blitt frelst først. Hun var veldig frimodig og ledet på sin måte barna sine til Jesus. I 2018 ga de ut en plate som jentene dedikerte til mor, evangeliske sanger de hørte i sin ungdom. Det er noen av disse sangene som blir presentert i «Syng med». Sangene er med jevne mellomrom blitt presentert på TV Visjon Norge. 

Kari Grøtteland Valpelt og Liv Synnøve Grøtteland Helland til «Syng med”.

Oddvar Høgevoll til «Syng med».