Dette skjer i uke 45: Sjekk ut ALT på det digitale

Visjonsfamilien fortsetter å satse på internett-basert innhold i et stadig digitalisert samfunn. På TVVision.no finnes sterke og eksklusive programmer, helt kostnadsfritt. Mer om dette mot slutten av nyhetsbrevet.

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20 inviterer vi til direktesendinger med gode gjester, herlige innslag og kjære kristne sanger.

Her har vi altså mye å by på, så følg med utover uken!

Tidligere innslag fra «Studio Direkte» finner du på TVVision.no

Undervisning om Den hellige ånd

Tirsdag 3. november kl.18 er det tid for et gjensyn med den populære undervisningsserien «Det står i Bibelen». Serien er nå i sin fjerde sesong. Programmet ledes av Kjell Haltorp og Birger Wroldsen. Denne kvelden vises fjerde avsnitt av totalt 10 programmer med Den hellige ånd som tema.

Talkshow: Ny skapning

Fredag 6. november kl. 13 ser du programmet «Ny skapning» her på kanalen. Denne gangen er det Elihumenigheten i Tønsberg som står for innhold. Med pastor Olgar Haugen i spissen inviteres relevante gjester til samtale om personlige erfaringer gjennom troen. Innslagene kombinerer den tradisjonelle forkynnelsen med sterke intervjuer.

Dokumentar: Min vei, mitt liv: Donald Bergagård

Fredag 6. november kl.18 er det tid for ny dokumentar her på kanalen. Denne gangen er det den kjente svenske predikanten, Donald Bergagård, det skal dreie seg om. Dokumentaren er et intervju på drøyt 25 minutter i serien «Min vei, mitt liv», og er produsert av Alf Henning Fredstad. Det minnes om at det sendes nye og gamle dokumentarer til samme tid under «Gjensyn på fredag», som er blitt tittel for TV Visjon Norges dokumentar-tid på fredager.

Eksklusivt innhold på nett

På Visjonsfamiliens felles nettbaserte film- og serieplattform, tvvision.no, finner du det meste av innhold som tidligere er sendt her på kanalen – og ting som er på gang og skal vises på Visjon Norges TV-plattform. Ved å klikke deg inn på programmene nedenfor finner du sterke programmer som er eksklusive for plattformen. Alt innhold er gratis tilgjengelig.

Her er et par smakebiter:

Undervisning for ungdommen

I ungdomsprogrammet «Ung» følger vi en engasjert ungdomsgjeng som brenner for evangeliet. Gjennom seriens mange temaer byr ungdommene på god og praktisk undervisning om alt fra sosiale medier til bønn, rettet mot sine jevnaldrende.

Film for de yngste

Barnefilmen «God with us» tar utgangspunkt i bibelske historier. Innholdet leveres med gode animasjoner rettet mot familiens yngste som målgruppe. Dette er en av tre gode barnefilmer som tilbys på TVVision.no under kategorien «Vision Kids»

Følg Donkey Ollie på eventyr

Det engelskspråklige barneprogrammet «The Adventures of Donkey Ollie» følger den kjærlige karakteren «Donkey Ollie» i sine reiser gjennom bibelske landskaper. Programmet er velfylt med store og små moralske undervisningspoeng fra Bibelen.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!