BILDE: Jan Hanvold ønsker å høre hva den enkelte har å fortelle. Her befinner vi oss på seertreff i Haugesund.

 

Nye seertreff på gang: Fredrikstad, Halden og Tønsberg

Denne høsten har flere blant visjonsfamiliens medlemmer vært å se i lokale menigheter rundt om i vårt langstrakte land. Og nå er Visjon Norge på farten igjen – nå er det nye som skal besøkes.

 

–Det er for oss viktig å møte våre seere ansikt til ansikt. Også dette med tilbakemeldinger betyr mye for oss. Så langt har mottakelsen vært sterk. I tillegg til dette med fellesskapet, er forbønn av særdeles betydning, forteller Visjon Norge Arne Pedersen.

Første uken i november reiser Visjon Norge på nye seertreff. Nærmere bestemt er det Filadelfia, Fredrikstad som settes som første destinasjon 3. november. Så ankommer man Elihu, Tønsberg 4. november. Til slutt er det Clarion Collection Hotel i Halden som setter streken for denne gang 5. november. Start kl. 19 samtlige dager.

 

Seertreff i kjent stil

Seertreffene organiseres etter samme gode modellen som ved tidligere anledninger. Bønn står sentralt.

–Tid til forbønn for syke, plagede og sønderknuste mennesker forblir en selvfølge, forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

Ellers legges det opp til stemningsfulle kvelder med ekteparet Tomm- og Astri Laurendz. Jan Hanvold vil også være å treffe.

Det blir god servering med smørbrød, kaker og kaffe, utover disse kveldene. Alle deltakere er dessuten med i det tradisjonelle gratislotteriet, hvor mulighetene for å dra med seg fine premier er store.

 

Stiller med sterke toner

Sang og musikk har fast plass hos Visjon Norge. Det blir ingen unntak ved disse anledningene. Det noe spesielle denne gang er at det er forskjellige sangkrefter som stiller på de forskjellige plassene. I Fredrikstad er det Svein Johnsen som blir med.

I Tønsberg er det Steven Stordal. I Halden er det sangekteparet, Anette Marie- og Daniel Augdahl, som skal teste sangstemmene.

 

Blitt en suksess

Visjon Norges seertreff har vist seg å være en suksess blant kanalens følgere.

–Vi synes det er utrolig flott å få delta på dette treffet. VI tror det er svært viktig, kanskje spesielt for dem som sitter mye alene for seg selv på kveldene. Særlig dette med bønn er helt sentralt, fortalte mangeårig seer av kanalen, Gørli Aarnes, under forrige ukes treff på Kongsberg. Ektemannen, Kjell Gustav, nikket bekreftende.

Senere samme kveld fortalte Astri Gellein fra Visjon Norge om gleden av personlig kontakt med kanalens seere, og dette med å få gi noe tilbake:

–Det er så herlig å møte mennesker som virkelig har overgitt seg til Gud; at vi kan bidra med både sang og bønn til felles glede. Så har vi dette gratislotteriet, da. Det er altså min idé. Her er det dyre og fine gaver som gis ut. Det er så hyggelig å få gi noe skikkelig tilbake, fortalte hun. 

 

Åpent for påmelding

For påmelding kan du sende en e-post til mail@visjonnorge.com eller kontakte oss på tlf. 32 21 13 00 innenfor tidsrommet kl. 09 -15 på hverdager. Påmeldingsfrist er 2. november.

I Fredrikstad er det stor interesse, så her gjelder det å være rask. Som følge av gjeldede korona-restriksjoner er det grensen på 50 personer som gjelder ved det enkelte treffet.