Donald Bergagård på plass i studio og klar for en ny undervisningsserie, spilt inn kun for noen uker siden, før en ny bølge av korona-pandemien slo innover oss.

 

Donalds ny-gamle budskap er klar for TV-publikum

Donald Bergagårds aller ferskeste undervisning er klar for Visjon Norges TV-seere. Søndag 15. november kl. 16.30 er det premiere på det som er den fjerde serien av «Forvandlingen i Kristus». Serien er totalt på ni programmer.

Jeg tar opp ting i denne serien som jeg forkynte på 1950- 1960-tallet, sier Donald Bergagård fra sitt hjemsted på Hönö utenfor Gøteborg.

-Det er mye negativitet i vår tid, mange ekteskapsbrudd, mye uærlighet. Lovløsheten er fremtredende og den vil øke. Men det hellige budskap er det samme, det handler om korset, om blodet og at Jesus er her – akkurat NÅ, sier Donald som merker han blir ivrig når han kommer inn på Guds ord.

85 år i 2021

Donald Bergagård blir 85 år i februar neste år, men er ivrig som en ungdom når han skal snakke om den forestående serien:

-Du vet, mange sier at det skal bli en fantastisk vekkelse, men det finnes ingen løfter om at det skal bli herligere. Folk forsvinner fra våre bedehus og kirker, det er katastrofer på vår klode, nå sliter vi med korona-pandemien, det er i det hele tatt ganske dystert. Det er tidens tegn, men vi kan ta tak i det, sier Donald Bergagård.

Jesus er her nå!

Han mener at vi ikke kan styre vekkelsen hvis folk ikke vil. – Og en del av disse tingene snakker jeg om i den neste serien av «Forvandlingen i Kristus».

-Jesus er her nå, og vi er glade for alle som kommer til tro. Det var derfor jeg i sin tid gav ut et blad som kort og godt het «Vekkelses-nytt». Det handlet om folks frelse, det er vekkelse, og den er her nå, hele tiden, sier Donald Bergagård som legger til at denne fjerde innspillings-serien er noe mer radikal enn de forrige.

Han underviser kun denne gang, trekkspillet er hjemme.

-Det er lagt inn musikk jeg har spilt inn tidligere, sier Donald Bergagård som ser frem til at pandemien forsvinner og at han kan få spilt inn flere nye episoder.