Dette skjer i uke 47: Flere nyheter og innsamling fra Bergen

TV Visjon Norge oppdaterer våre seere på ukens viktigste nyhetssaker i «Nyheter». Norge IDAG avholder innsamlingsaksjon med Visjon Norge i fokus. Gode og varierte programmer står på menyen utover uken. 

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20 inviterer vi til direktesendinger med gode gjester, herlige innslag og kjære kristne sanger.

Denne uken får du blant annet se:

* Torsdag 20. november kl.21.00 orienterer TV Visjon om ukens viktigste nyhetssaker. Trine Overå Hansen er programleder. Sendingen varer i knappe 15 minutter. Så settes det over til Norge IDAG og deres sendinger til inntekt for Visjon Norge.

*Dagene 19., 20. og 21. november arrangerer nemlig Norge IDAG innsamlingsaksjon for Visjon Norge under programkonseptet «Tusen takk!» Bjarte Ystebø fra Norge IDAG forteller at avisen ønsker å gi noe tilbake etter 17 år med gratis sendetid. Sendinger blir fra kl. 20 i den vanlige Studio Direkte-tiden.

Nye innslag om sann skjønnhet

Mandag 16. november kl. 16.30 har TV Visjon Norge premiere på en ny sesong av den amerikanske undervisningsserien «Radical Makeovers». I programmet følger vi mote-eksperten Rebecca Friedlander i jakten på hva det vil si å være vakker. I seriens innslag får vi sterke møter med kvinner som gjenoppdager verdien av sann skjønnhet– slik den er skapt av Jesus Kristus.

Fokus på forfulgte kristne

Torsdag 19. november kl.19.30 er det «Åpne dører» igjen. Denne sendepartneren har vært med i årevis og henviser til en rekke sterke historier om forfulgte kristne rundt omkring i verden. Med den engasjerte programlederen Linda Askeland får vi høre gripende historier om hvordan det er å ha begått det som i flere land er betraktet som det alvorligste lovbrudd: Å erkjenne sin tro på Jesus. I studio har hun med seg gjester med førstehåndserfaring fra felten.

Sender sterk barnefilm 

Torsdag 19. november kl. 23.00 vises familiefilmen «The Messenger» på TV Visjon Norge. Filmen er andre avsnitt av triologien om bibelske historier fra «The Voice of the Marters». Denne gangen skal det handle om livet til Jesus. 

Filmen vises med norsk språk.

Dokumentar om Alv Magnus

Fredag 20. november kl. 18 er det tid for ny dokumentar under «Gjensyn på fredag». Denne gangen skal det handle om Alv Johan Magnus. Vi møter Magnus på Grimerud gård, på Stange utenfor Hamar. Her har Magnus og hans engasjement gjennom «Ungdom i Oppdrag» holdt til i flere tiår. Magnus har i dag gitt stafettpinnen videre til yngre krefter for å lede organisasjonen. Likevel har ikke båndet helt sluppet taket. 

Dokumentaren er en del av dokumentarserien «Kjemper i Guds rike» og ble produsert i 2018 av Alf Henning Fredstad.

Mer fra Donald Bergagård

Søndag 22. november kl. 16.30 kommer «Forvandlingen i Kristus» her på kanalen. Seriens fjerde sesong med Donald Bergagård er nå i gang, og er på totalt ni episoder. Vi kan vente oss herlig forkynnelse også denne gang.

Sier ja til Jesus

På visjonsfamiliens felles nettbaserte plattform finner du talkshowet «Ja til Jesus». Programserien ledes av brødrene David og Josef Østby. Sammen forteller de om kraften i det å feste sin lit til Jesus.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!