Linn Myhr og Bjarte Ystebø under Visjon Norges mediedag nylig. Nå skal de to lede tre kvelder, 19., 20. og 21. november, direkte for Bergen til inntekt for VN.

 

Egen sending fra Bergen– FOR Visjon Norge: Tusen takk!

I alle år har avisen Norge IDAG hatt egne sendinger på TV Visjon Norge. Selve utsendelsen har alltid vært gratis. Nå ønsker Bjarte Ystebø og hans stab å gi noe tilbake gjennom tre kvelder med innsamling – FOR Visjon Norge.

I beste sendetid fra kl. 20 til 23 vil Bjarte og Linn Myhr lede sendingene fra Credokirkens scene i Bergen. Studio Direkte har denne sendeflaten, kl.20 til 23, til vanlig, nå blir det altså Norge IDAG som får denne i tre dager til ende. Programkonseptet er kalt: Tusen takk! Dagene er 19., 20. og 21. november.

–Vi gjør dette etter modell av årets sommerstevne – som også ble lagt til Credokriken, sier Bjarte Ystebø, til daglig redaktør i Norge IDAG, men også programleder hver tirsdag av «Live fra Bergen» på TV Visjon Norge.

 

Samme modell

-Sendingene sist sommer gikk veldig bra, mener vi, selv uten publikum. Så vi akter å kjøre samme modell med gjester, musikk og egne innslag. Og, ikke minst, en egen innsamling til Visjon Norge.

Helt siden starten av Visjon Norge i 2003 har avisen Norge IDAG vært en vesentlig støttepartner. Og gjennom årene har flere program-konsepter sett dagens lys som egne nyhetssendinger, programmet «Forum i dag» og nå sist «Live fra Bergen».

–I tillegg har vi jo samarbeidet tett med Visjon Norge ved spesielle anledninger, ikke minst vårt stevne på Bildøy i juni hvert år, sier Bjarte Ystebø.

Andre oppgaver der de to mediebedriftene har gått hånd i hånd kan nevnes «Thanksgiving» og «Kristningen på Moster».

 

Gi noe tilbake

–TV Visjon Norge har alltid stilt opp og fått produksjonene på lufta – gratis. Så nå fikk vi lyst til å gjøre noe tilbake. Vi ønsker å si «Tusen takk»! Jeg håper responsen blir god, det har kanalen fortjent, sier Bjarte Ystebø, vel vitende om at det å drive TV koster ufattelig med penger hver dag.