Dette skjer i uke 48: Moldova-aksjon og «Syng med» nok en gang

I løpet av denne uken fortsetter Visjon Norge sitt engasjement i Moldova. Vi er klare for årets «familiepakkeaksjon». Starten er 26. november. To dager før ser du på nytt musikkprogrammet «Syng med». Det er noe av det som skjer i uke 48.

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20 inviterer vi til direktesendinger med gode gjester, herlige innslag og kjære kristne sanger.

Her har vi altså mye å by på, så følg med utover uken!

Vi får blant annet se følgende:

*Tirsdag 24. november kl. 20.00 blir det god stemning med musikkprogrammet «Syng med». Denne gangen er det artistene Jan Kristian Nymoen og Kåre Gradeng som stiller med hvert sitt team. Programmet ledes som vanlig av Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz.

*Torsdag 26. november går startskuddet for årets «familiepakkeaksjon» med Moldova i fokus. Som kjent blant kanalens seere har Visjon Norge hatt et langvarig engasjement i det som er Europas fattigste land. Midlene går direkte til «familiepakker». Pakkene utgjøres av mat og annen innhold som kan utgjøre en forskjell i den enkeltes liv. Mottoet er som før: Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen! Hver pakke har en verdi på 500 kroner.

Undervisning om bibelske prinsipper

Mandag 23. november kl. 23.00 vises undervisningsprogrammet «Urgammel tro for en moderne tid». Den svenske forkynneren Carl-Gustaf Severin byr på god undervisning om bibelske prinsipper som er like relevante i moderne tider.

Eventyr med fargerike tegneserier

Tirsdag 24. november kl. 17.30 prioriteres kanalens yngre seere med barneprogrammet «Veggietales». Vi blir med seriens levende grønnsaker på eventyr med utgangspunkt i bibelske fortellinger. Programmet byr på en innføring i kristen moral, med fargerike tegneserier. Det minnes om at det blir en times lang episode av Veggietales lørdag 28. november kl. 17.00

Dokumentar om Rita Aasen

Fredag 27. november kl. 18.00 er det tid for ny dokumentar her på kanalen. Denne uken får vi et møte med Rita Aasen, daglig leder av Visjon Norges sendepartner, Flekkerøy Media. Dokumentaren har fått tittelen «Han bærer deg» og er produsert av Alf Henning Fredstad. Her deler Rita Aasen sine erfaringer om hvordan det er å vandre med Gud i hverdagen, og stole på Han. Tittelen på dokumentaren er hentet fra en av hennes mange bøker, «Han bærer deg».

Ut i naturen med Bekken og Jonassen

Fredag 27. november kl. 18.30 ser du også programmet «Guds frie natur» på TV Visjon Norge. I programmet følger vi de turglade kameratene Hans-Jacob Bekken og Geir Jonassen ut i den herlige norske naturen, hvor det er både tid og fred til å dele erfaringer fra skog og fjell og oppdagelser av selve livet, gjennom troen på Jesu evangelium.

Gudstjeneste med Nessa

Søndag 29. november kl. 15.00 ser du programmet «Eksilkirken – Den norske kirke i eksil» her på kanalen. VI får bli med på gudstjeneste i Karmel med prest og aktivist Ludvig Nessa. Den norske kirke i eksil oppstod som følge av motstand mot etablert aksept for fosterdrap, og er blitt et fristed for sann forkynnelse uten statlig påvirkning.

Nyheter fra et kristent perspektiv

På tvvision.no finner du nyhetsprogrammet «Jerusalem Dateline». Fra deres studio i Washington, D.C og Jerusalem får vi levert nyheter fra et kristent perspektiv. Programmet tilbyr positive historier om Guds gjerninger i dagens globale samfunn.

Sjelden innsikt med Tobiassen

På tvvision.no finner du serien «Ordet, Israel og Endetiden». Med Gordon Tobiassen får vi sjelden innsikt om Israel og det jødiske folk basert på Bibelens skrifter. Tobiassen har 47 års fartstid som forkynner og forfatter, og er i dag aktiv som reisende forkynner i organisasjonen «Ordet og Israel».

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!