BILDE: Siden 1979 har Jan Hanvold gitt det aktuelle året en passende tittel. Fra talerstolen på årets siste dag i 2020 ønsker han velkommen til «Godtgjørelsens år 2021».

 

Jan Hanvold ønsker velkommen – til «Godtgjørelsens år»

– Helt siden 1979 har jeg gitt hvert enkelt år en passende tittel. I 2020 ble det «Kvantesprangets år». I 2021 blir det  «Godtgjørelsens år», sier gründer og leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

Tittelen er hentet fra tekstene om profeten Joel fra Det gamle testamentet. Der står det blant annet om den glede de som følger Jesus i endetider, skal få oppleve. At flere mennesker skal blir frelst i disse tider er også helt sentralt.

 

–Full trøkk fremover

Hanvold er helt klar på at han og resten av teamet hos Visjon Norge skal gjøre sin innsats for at forventningene om «godtgjørelsens år» fullbyrdes. Allerede i januar er det fullt opplegg:

–Det blir fullt trøkk fremover. Vi skal fortsette å høste inn sjeler for Jesus i 2021. I god tradisjon blir det innsamlingsaksjon for Moldova fra 3. januar. Vi får ikke reist ned for å besøke landet denne gang, men vi er tilpasningsdyktige. Dette løser vi med Skype.

–Så, den 5. Januar, ser årets nasjonale bønnekonferanse i Haugesund dagens lys. Det ser vi også frem til.

 

Krevende år, positiv til fremtiden

–Vi er takknemlige for at vi kom seirende ut av fjoråret. Det er klart at det var et år med mange utfordringer. Samtidig var 2020 et produktivt år som gav resultater. At dette året ble gitt tittelen «kvantespranget år» var riktig. Kanalen gikk fremover, og det vil den fortsette å gjøre i 2021, sier en optimistisk Hanvold.  

Det meste av fjorårets høydepunkter kan du gjenoppleve på nytt i Kavalkaden som tradisjonen tro var klar til visning ved nyttår. En times program som gir et riktig og viktig tilbakeblikk på året som var. Jan Hanvold minnes:

–Vi hadde en sterk sommerleir hvor vi opplevde at flere mennesker ble frelst.

–Senere på høsten fikk vi lansert «nyheter» på kanalen, hver torsdag i Studio Direkte-sendingen.

–Rett før jul så vi første episode av den nye «Julekalenderen», vår største satsing på barneproduksjoner noensinne. Denne kommer i sin helhet fra 1. til 24. desember nå i 2021., sier Jan Hanvold.

Han nevner også den nye avtalen med Jostein Kirkenes som er i mål og som vil resultere i en styrket utgave av musikkprogrammet «Syng med». Her blir Kirkenes med band fast innslag fremover. Visjon Norge er godt forberedt på et nytt år, forteller Hanvold.