BILDE: Birger Wroldsen tar turen til Drammen og er taler på første dag av den flyttede Bønnekonferansen. Han får også med seg Glenn Wik (til høyre på bildet) som sørger for mye av sangen under konferansen.

 

TV-sendte seminarer under Bønnekonferansen

Visjonskafeen i Drammen blir stedet for den forestående Bønnekonferansen. Troens Ord i Haugesund fikk nei av kommunen til å arrangere, dermed ble Visjonskafeen alternativet. Og tilbudet utvides med seminarer på dagtid.

 

-De nasjonale rådene som ble gitt fra myndighetene kom sist søndag kl. 18, forteller Birger Wroldsen, leder av Troens Ord Haugalandet. – Og der ble det sagt at religiøse og kulturelle aktiviteter måtte avlyses. Så selv om direktivet fra offentlige myndigheter kom sent, ble Scandic i Haugesund, der vi skulle vært, bedt om å avlyse arrangementet, sier Wroldsen.

 

Wroldsen første kveld

I stedet tar han turen til Drammen og blir taler første kveld av konferansen, onsdag kl. 20.00.

Dagen etter, torsdag 7. januar er det Kjell Haltorp som er hovedtaler og fredag 8. januar kommer Alv Magnus.

-Vi har ennå ikke landet lørdagen, men Håkon Fagervik måtte melde avbud dessverre. Men alternativene er flere og gode, sier Wroldsen.

Bønnekonferansen blir kun gjort for TV, med aktører, men uten publikum i tre timer fra onsdag til og med lørdag kveld.

 

Mer direkte-TV

Men TV-tilbudet blir mer omfattende enn som så: TV Visjon Norge har ryddet plass for egne bønne-seminarer torsdag, fredag og lørdag fra kl. 11-13. De samme nevnte personene vil forkynne på seminarene. Også Jan Hanvold, Visjon Norges leder, vil delta.

Av musikk-krefter under konferansen kan nevnes Glenn Wik og Mangor Aanensen, Randi Filtvedt Johansen og på fredagen Jan Honningdal.

Sendetider direkte dagtid kl.11-13: Torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. januar.

Sendetider direkte kveld kl.20-23: Onsdag 6., torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. januar.