Dette skjer i uke 1 og 2: Bønnekonferanse og “Syng med”

BILDE: Tirsdag 12. januar kl. 20 er det duket for sang og musikk i “Syng med”. Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz forblir programledere i årets sesong.

Onsdag 6. januar kl. 20 går startskuddet for Bønnekonferansen fra Visjonskafeen. Tirsdag 12. januar kl. 20 får vi årets første sending av musikkprogrammet “Syng med”. Og «Live fra Bergen” er tilbake.

BILDE: Martin Røe er en av mange skuespillere som stiller i Visjon Norges nye adventskalender. Her iført passende antrekk under innspilling av første episode.

Gjensyn med ny adventskalender

Under julefeiringen fikk vi en liten smakebit på det som er blitt Visjon Norges største satsing på barn og unge i nyere tid. Dette i form av en ny adventskalender med tittel “Kongenes Konge”. For den som ønsker et gjensyn med “pilotepisoden” minnes det om at denne nå er tilgjengelig på nett. Resten kommer julen 2021.

BILDE: Tirsdag 12. januar kl. 20 er det klar for årets første innslag med det populære musikkprogrammet “Syng med”. Denne gangen debuterer Jostein Kirkenes med band som fast innslag.

 

 

 

Bønnekonferanse og “Syng med” fra Studio Direkte 2.

*Etter planen skulle årets bønnekonferanse fra Haugesund avholdes denne uken. Som følge av nye korona-restriksjoner blir konferansen avlyst og i stedet flyttet til Visjonskafeen i Drammen. For fokus på bønn skal det uansett bli.

Birger Wroldsen, Kjell Haltorp, Alv Magnus og Jan Hanvold blir hovedtalere. Glenn Wik, Mangor Aanesen, Randi Filtvedt Johansen og Jan Honningdal står for musikk.

Sendinger på dagtid blir torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. januar kl. 11-13.

Sendinger på kveldstid blir onsdag 6., torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. januar kl. 20-23.

 

*Tirsdag 12. januar kl. 20 får vi årets første “Syng med”. Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz forblir programledere i årets sesong. Denne kvelden debuterer Jostein Kirkenes med band som fast innslag. Her kan du vente deg kjære og kjente kristne sanger.

Inviterer til undervisning “I Pottemakerens Hus”

Mandager kl. 19.30 ser du ukens første innslag fra Fllekerøy Media –  “I Pottemakerens Hus” på TV Visjon Norge. I dette programmet får du sterk undervisning med forfatter og forkynner Asbjørn Kvalbein. Det legges også til rette for gode samtaler med forskjellige gjester, og sang og musikk. Programleder er Rita Aasen (bilde). 

Dokumentar om Kjell Haltorp i tjenesten

Fredag 8. januar kl.18 ser du første del av dokumentar-serien om forkynneren Kjell Haltorp (bilde) og hans langvarige engasjement for å spre evangeliet. Denne gang følger vi Haltorp Nord-Makedonia og Albania. Og vi starter i hovedstaden, Skopje. I reisefølget har han med seg produsent og filmskaper Alf Henning Fredstad og fotograf Daniel Øverland  for å dokumentere evangeliets resultater i disse landene.

 

Neste uke, fredag 15. januar, ser du andre del av dokumentar-serien om Haltorp, til samme tid. Dokumentar-serien består av totalt tre deler, og inngår i serien “Min vei mitt liv”. Dokumentaren er produsert av Alf Henning Fredstad i 2019.

Undervisning med Annie Schaug

På Visjon Norges nettbaserte plattform, tvvision.no, finnes flere gode programmer. Ett av de mange programmer som er fritt tilgjengelig er undervisningsserien til Annie Schaug (bilde), “Sinnets fornøyelse”. Her undervises det om bibelske prinsipper til styrke for sinn og sjel. Guds vilje om styrke i ånd, sjel og kropp ved å overgi sine tanker, følelser og vilje til Gud, forblir tema gjennom programmene. Programmet vises også på TV fredager kl. 18.30

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!