BILDE: Kjell Tveter med interessante betraktninger rundt kristen tro i vår tid – som gjest i Studio Direkte mandag 18. januar.

 

Kjell Tveter: Gjennomtenkte refleksjoner om kristen tro

Kjell Tveter blir gjest i Studio direkte mandag 18. januar. Han er kjent for mange fordi han har skrevet bøker og belyst kårene for kristen virksomhet og tro i dagens samfunn, en betraktning mange kjenner seg igjen i.

Tveter står også bak serien på TV Visjon Norge som heter «Livets mysterium» – som du kan finne på vår plattform tvvision.no.

Denne mandagen vil Kjell Tveter igjen belyse noe av dagens aktuelle situasjoner. Han sier det slik:

–Jeg er opptatt av tiden vi lever i, og særlig alt som jeg oppfatter som motstand mot kristen tro. Jeg tror det er viktig at kristne er orientert om tankebygninger som ser på kristen tro som fiende. Samfunnet endres i et stort tempo, og på en måte som gjør det vanskelig å hevde en kristen tro.  Det skaper utrygghet, særlig for ungdom som søker en basis for livet.  Siden mange i dag er engstelige på grunn av pandemien, er det naturlig å omtale den også, sier Kjell Tveter.

En betydelig faktor

Han er tidligere professor i medisin, men tok for alvor tak i apologetikken da han ble pensjonist og har siden blitt en betydelig faktor med bøker, TV-programmer og foredrag. For de som er samfunnsinteressert er dette en god anledning til å få med seg gjennomtenkte refleksjoner rundt kristen tro i dagens samfunn.