BILDE: Nye og gamle programledere om hverandre i programmet «Midt på dagen». Disse blir å møte fra tirsdag 23. mars, fra venstre: Simon Johansen, Arne Pedersen, Gøril Kristoffersen, Terje Kingsrød, Miriam Lindset og Svend Oscar Pedersen.

 

Ny direkte-sending på TV: Du vil møte disse til lunsj kl. 12

En ny direkte-sending ser dagens lys fra tirsdag 23. mars. Tittelen på programmet er kort og godt «Midt på dagen». Sendingen vil vare i to timer fra kl. 12 til 14. Flere nye fjes vil åpenbares på TV, og høres på radio.

 

–Dette blir en slags radio på TV, eller omvendt, sier TV-leder i Visjon Norge, Gawdat Mtrious.

«Midt på dagen» vil gå tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, hver dag fra kl. 12.

–Vi vil gjerne prøve dette, i første omgang frem til sommeren. Men vi håper og tror det skal bli permanent, sier Gawdat Mtrious.

TV Visjon Norge har ved flere anledninger tidligere sendt «Lunsj direkte». Dette konseptet blir litt annerledes, men likheten er tidspunktet.

-Vi vil treffe folk ved lunsjtider. Og gi våre seere en god opplevelse, men likevel med et klart budskap. Det skal ikke trekkes i tvil at TV Visjon Norge er en kristen kanal med de verdier det representerer, sier TV-lederen.

 

Fokus på programtilbudet

Mye av hensikten med en direkte-sending midt på dagen er å sette fokus på det store programtilbudet TV Visjon Norge sitter på.

–Når sendingen starter kl. 12 har vi allerede bak oss en tre timer lang reprise fra gårsdagens Studio Direkte-sending. Mange ser denne reprisen og vi skal kunne dvele litt med det som skjedde. Men ikke minst så vil vi se fremover, mot ettermiddagen og det programtilbud vi da har. Og dernest, hva skjer den kommende kvelden, med et nytt Studio Direkte, sier Gawdat Mtrious.

Men det stopper ikke der: «Midt på dagen» vil trekke frem Nyhetsbildet eksponert gjennom andre relevante medier. Og hva rører seg i samfunnet, og ikke minst Kristen-Norge? Er det interessante gjester som har vært, eller skal, komme til TV-sending? Er det kristne ledere/pastorer der ute som kan bidra med interessante innspill? Hva er dagens tekst i Bibelen?

Det er en rekke forskjellige temaer som vil bli tatt opp av de enkelte programlederne. Og de vil samtidig knytte til seg en rekke personer enten på telefon, via Skype eller på direkten i studio.

 

Oppfordres til å ta kontakt

Innslag og god musikk er også med i konseptet på to timer. Og seerne/lytterne vil bli oppfordret til å ringe inn, eller på annen måte ta kontakt med TV Visjon Norge.

Følgende vil dele på ledelsen av «Midt på dagen»:

TIRSDAGER: Gøril Kristoffersen og Miriam Lindset. Sistnevnte er godt kjent for TV-publikum gjennom bønneprogrammene hun har med sin mann Svein Lindset. Gøril jobber med booking og prosjektledelse, blant annet, på Visjon Norge og får sin debut som programleder.

ONSDAGER: Simon Johansen og Arne Pedersen. Sistnevnte er godt kjent og representerer rutinen i mannskapet. Simon er 24 år gammel og jobber med sosiale medier/web på Visjon Norge. I tillegg studerer han statsvitenskap.

TORSDAGER: Denne utgaven av «Midt på dagen» har fått undertittel «Si det». Jan Hanvold vil være en av programlederne her.

FREDAGER: Svend Oscar Pedersen og Terje Kingsrød. Sistnevnte representerer rutinen i denne duoen. Terje har ledet flere sendinger blant annet for Evangeliesenteret og på TV Visjon Norge senest under Camp Meeting sist sommer. Sven Oscar er Visjon Norges «hjerne» innen data og tekniske løsninger og får sin debut som programleder.

TIRSDAG møter du Gøril Kristoffersen (t.v.) og Miriam Lindset.

ONSDAGER møter du Arne Pedersen (t.v.) og Simon Johansen

FREDAGER møter du Svend Oscar Pedersen (t.v.) og Terje Kingsrød.

TEKNIKKEN: Øystein Løland vil styre det tekniske i forhold til billedklipp, grafikk og innslag fra sin plass i hjørnet av studio. Lyd styres av en av programlederne.