BILDE: Det blir fjellet også i år, men for mange – kun på TV.

 

TV Visjon Norge, direkte fra fjellet i påsken

Jostein Kirkenes skal synge og Jan Ove Kleppe fra Misjonsbefalingen blir med for å forkynne når TV Visjon Norge flytter sendingene fra Mjøndalen til Hallingskarvet hotell i påsken. 

 

Det har nå blitt mer og mer vanlig at TV Visjon Norge velger å flytte sendingene til Hallingskarvet hotell i feriene. Det skjer også denne gangen, men uten publikum. Visjon Norge tar med seg produksjonsutstyret, crew og deltagere og sender direkte-TV fra Hallingskarvet hotell i påsken – nærmere bestemt 31. mars til 4. april. 

 

Jostein Kirkenes begeistrer mange med sin friske sangstil og smilende framtreden. Jan Ove Kleppe, som også er en del av misjonsbefalingen.no er for mange et nytt navn som forkynner og dette er anledningen til å bli bedre kjent med han. Inger og Jan Hanvold blir også med. Jan Hanvold vil naturlig nok gå igjennom påskens budskap.

 

Hol kommune i sentrum

Det har vært noe usikkerhet rundt sendingene, fordi Viken fylke er nedstengt på grunn av de nasjonale korona-bestemmelsene. Hol kommune, der Hallingskarvet hotell er plassert, har normalt storinnrykk i påsken med Geilo som den klare eneren for hyttefolket. Det går knapt en dag uten at nyhetssendingene har fokus på antall besøk og hvordan man ønsker å håndtere denne situasjonen.

Det betyr i hvert fall at Hallingskarvet hotell er stengt for forbipasserende gjester, men holder ellers åpent. Det er også avklart med Hol kommune at TV Visjon Norge kan avvikle digitale sendinger fra hotellet.

 

Ingen åpen invitasjon

Så det blir ingen åpen invitasjon til møter på Hallingskarvet, eller påmelding for overnatting. Til gjengjeld kan du få med deg gode påskesendinger hver eneste kveld i hele påsken, direkte på TV.