BILDE: Ragnhild Angell Sagen er en av mange personer som legger til rette for påskestemningen på TV Visjon Norge. Hun er programleder i «Barnas påskekos».

 

Mye TV-kos på programmet for barna i påsken

Påske-høytiden blir rik på barne-innhold fra TV Visjon Norge. Filmer og serier som legger til rette for påske-stemning, kan ventes i dagene 29. mars til 5. april. Så alle barn – og voksne for den saks skyld – følg med!

 

–Visjon Norge har en stor satsning mot barn og unge hele året, men i høytider er skolene stengt, og familiens yngste uansett  å finne foran TV-skjermen. Da er det klart at vi legger inn en ekstra innsats, forteller programkoordinator i TV Visjon Norge, Jan Åge Bråten.

 

Påskekos med Ragnhild

I disse dagene ser du blant annet programmet «Barnas Påskekos» fra 2015 med Visjon Norges «egen» programleder og sangerinne, Ragnhild Angell Sagen. Dette programmet ser du 1. til 4. april kl. 07.00, som en del av programkonseptet «På Sporet – Barne-TV».

–Men også resten av barneprogrammene som vises denne høytiden har fokus på påsken, forteller Bråten.

 

Fullpakket program

Påske-episoder av de populære barneprogrammene «Veggietales», «Superbok», «Jesusvikingene» og «Jesus på jorda» er også å vente seg. 

–Så må det nevnes at det også blir gode filmer på TV i påsken, deriblant «Jesusfilmen for barn» og «Josef-filmen».

–Og tilbudet for barn får fast sendetid kl. 07.00 og 17.00 og i tillegg onsdag og fredag fra kl. 16.30, forteller Bråten.

For fullstendig oversikt, se tv-guiden til Visjon Norge.

 

Påsken for foreldre på Visjon Norge

For foreldrene, eller de som befinner seg i kategorien «voksne», minnes det om at det blir Studio Direkte-sendinger fra Hallingskarvet Hotell under samtlige av årets påske-dager. Her blir det god stemning med familien Hanvold og gjester, sang og musikk av Misjonsbefalingen med Jostein Kirkenes i spissen, og mye mer.

Datoene som gjelder, er onsdag 31. mars til søndag 4. april kl. 20. Visjonskirkens Søndagsgudstjeneste sendes fra Halligskarvet 1. påskedag kl. 11.