BILDE: Tore Bjørn Skjølsvik (81) er gjest i påskeukens utgave av «Hovedstaden med Pastor Torp,  på mandag 29. mars kl. 19.00. 

 

Tore Bjørn Skjølsvik, Kristuskunstneren i «Hovedstaden»

Tore Bjørn Skjølsvik (81) er gjest i påskeukens utgave av «Hovedstaden». Det skjer mandag 29. mars kl. 19. Det er ikke første pastor Jan-Aage Torp møter Skjølsvik. Han var også gjest over to episoder i september i fjor.

Denne gangen tar Skjølsvik utgangspunkt i et Kristus-maleri han gjorde allerede som 11-12-åring, og han beskriver hvordan barneinntrykket av Jesus har fulgt ham gjennom livets kunstneriske utfoldelse. Han har også laget skulpturer av Jesusbarnet med sin mor Maria, og en av dem ble endog vigslet av Pave Johannes Paul II i Trondheim i 1989.

– Jesus gjorde uutslettelig inntrykk på meg, forteller Tore Bjørn Skjølsvik til pastor Torp i programmet som ble filmet i hans atelier i TBS Gallery i Oslo.

Så følg med på TV Visjon Norge på mandag 29. mars kl 19:00.