Uke 14: Barnerett og mirakel fra 2. verdenskrig.

Mandag 5. april kl. 19 i «Hovedstaden» får vi et møte med Dr. juris Kirsten Sandberg (Hovedbilde). Tema blir barnerett. Under «Gjensyn på fredag» 9. april kl. 18 får vi lære den mirakuløse historien fra andre verdenskrig om sersjant Ogwyn George.

Kirsten Sandberg gjester Hovedstaden

Mandag 5. april kl.19 er Jan-Aage Torp tilbake i «Hovedstaden» – programmet der Torp møter innflytelsesrike mennesker til unike samtaler i Norges hovedstad. Denne uken er det Dr. juris Kirsten Sandberg (bilde) han samtaler med. Sandberg var inntil nylig leder for FNs barnekomite, og er allment anerkjent som verdensledende i barnerett. Dette blir også tema i møtet med Torp fra hennes kontor på Universitetet i Oslo.

Påskeprogrammer fra Jesusnett

Denne høytiden inviterer Visjon Norges sendepartner, «Jesusnett», til gode påskeprogrammer i «Trygg Tro». Og høytidens siste sendinger får du 2. påskedag (mandag 5. april) kl. 00.30, 14.00 og 23.00. Her blir det relevante påskeaktuelle bibeltekster som blir gjenstand for både samtale og undervisning – og i så måte setter agendaen for dagen.

Mary Anette og Helge Skaaheim er programledere (bilde).

Undervisning og underholdning med Ragnhild

Torsdag 8. april kl. 17 og fredag 9. april kl. 07 vises barneprogrammet “Ragnhild og papegøyen”. Serien byr på undervisning med programleder Ragnhild Angell (bilde) og hennes papegøye, i spissen. Underveis i programmet blir det fine animasjoner til glede for familiens yngste.

Mirakel fra 2. verdenskrig

Fredag 9. april, 81 år etter den tyske okkupasjonen av Norge, ser du dokumentaren «Mirakelet i Maidalen, 9. april 1940». Vi får lære historien om det britiske flyet «Short Sunderland L2167» som ble skutt ned over Finnemarka av det tyske flyvåpenet. Av besetningen på 10 var det bare den britiske sersjanten Ogwyn George som på mirakuløst vis overlevde – etter et fritt fall på nesten 1000 meter.

Hans-Jacob Bekken står bak denne meget interessante dokumentaren. 

I «Gjensyn på fredag» ser du nye og gamle dokumentarer, fast sendetid kl. 18.00

Denne uken fra Studio Direkte

Studio Direkte er Visjon Norges flaggskip. Gode gjester, gripende innslag og fin kristen musikk alle dager fra kl. 20.

*Tirsdag 6. april kl. 22 settes det over til «Live fra Bergen». Her får vi en oppdatering på ukens viktige nyhetssaker fra et kristent perspektiv. Gode gjester i studio kan også ventes.

Programledere er Bjarte Ystebø og Linn Myhr.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!