BILDE: Jan-Aage Torp møter Kristin Vinje til to samtaler to mandager på rad. Foto: Sahar Zargar

 

«Hovedstaden»: Vinje – kvalifisert til å kvalifisere andre

Ny samtale og ny interessant gjest blir åpenbart i «Hovedstaden» mandag 19. april kl. 19. Jan-Aage Torp møter Kristin Vinje, administrerende direktør i NOKUT – Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen.

Pastor Torp møter Vinje til to samtaler på NOKUT-hovedkvarteret på Lysaker i Oslo. Kristin Vinje var tidligere stortingsrepresentant for Høyre, dekan ved Høyskolen Kristiania, og visedekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet på Universitetet i Oslo. I september 2020 begynte hun i et av de viktigste og mektigste forvaltningsorganene i Norge. 

Men i denne første episoden vil Jan-Aage Torp høre mest om de personlige egenskaper som Kristin Vinje har utviklet som kvalifiserte henne til det store ansvaret. Ikke minst lurer han på hennes forhold til ektemannen Vetle og de fire flotte barna. Denne første episoden sendes på TV Visjon Norge mandag 19. april kl 19:00.

BILDE: Jan-Aage Torp møter Kristin Vinje til to samtaler to mandager på rad. Foto: Sahar Zargar