Uke 16: Ny runde «Syng med» og fersk Israel-undervisning

Tirsdag kl. 20 blir det en ny runde «Syng med». Fredager er fast dokumentar-tid her på kanalen, denne gang om forkynneren Alv Magnus. Sending fra kl. 18. Og på lørdag får vi god undervisning fra programmet «Israel, Guds klokke», sendetid kl. 18.30.

Denne uken fra Studio Direkte

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Alle dager fra kl. 20. Denne uken ser du blant annet:

*tirsdag 20. april kl. 20 er det duket for et nytt innslag av det populære musikkprogrammet «Syng med». Her byr Jostein Kirkenes (bilde) med band på frisk kristen musikk. Ukens gjesteartist blir annonsert fortløpende. Programledere er Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold.

Fremmer unike vitnesbyrd

I det amerikanske talkshowet «Sid Roth`s Its Supernatural» får vi høre historier som ikke kan omtales som noe annet enn mirakuløse.  Hvert innslag fremmer unike vitnesbyrd om menneskers ekstraordinære helbredelser og personlige møter med Gud.

Programleder er Sid Roth (bilde). Programmet ser du blant annet onsdag 21. april kl. 11.30.

Dokumentar om Alv Magnus

Fredag 23. april kl. 18 er det dokumentar-tid, fra «Gjensyn på Fredag». Denne gangen skal det handle om forkynneren Alv Johan Magnus (bilde). Vi møter Magnus på Grimerud gård, ikke så langt fra Hamar. Her har Magnus og hans engasjement gjennom «Ungdom i Oppdrag» holdt til i flere tiår. Magnus har i dag gitt stafettpinnen videre til yngre krefter for å lede organisasjonen. Likevel har ikke båndet helt sluppet taket. 

Dokumentaren er en del av dokumentarserien «Kjemper i Guds rike» og ble produsert i 2018 av Alf Henning Fredstad.

Gode råd til ungdommen

I det amerikanske programmet «Youth Bytes» er det ungdommen det skal handle om. Med programleder Chad Daniels (bilde) får vi gode råd fra Bibelen, om hvordan yngre mennesker, gjennom lette grep, kan forbedre sine daglige liv. Hver episode består av temaer som ungdommen er opptatt av, levert med en god dose humor.

Underviser om Israel

I det ferske undervisningsprogrammet «Israel, Guds klokke», blir det herlig forkynnelse V Guds Ord, reportasjer sentrert rundt Israel og god musikk. Det er Gordon Tobiassen og Stig-André Lippert (hovedbilde) som står for undervisning. Du får også møte Reidun Hvale, i tillegg til Lippert, i rollen som programleder. Dette er en produksjon fra «Ordet og Israel», Visjon Norges ferskeste sendepartner. Sendetid lørdag 24. april kl. 18.30.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!