BILDE: Toril Borch (t.v.) og Signe Marie Fidje Store er begge fra Tana, men møttes først da de begge kom til Haugesund.

 

Fra Tana til Haugesund – og et liv med Herren

De er begge fra Tana i Finnmark og visste ikke om hverandre før de endte opp i Haugesund. Fredag 23. april er de begge med i Studio Direkte, som ledes av Birger Wroldsen. Følg med den dagen, for historiene til de to damene er sterke.

 

Wroldsen er leder av «Trones Ord» på Haugalandet og det er nettopp i denne menigheten Signe Marie og Toril har endt opp. Begge har sterke frelses-historier å berette om.

Signe Marie Fidje Store er for øvrig en av personene som er med i den nye serien kalt «Dette glemmer jeg aldri». Alle vitnesbyrdene kan du finne i tvvision.no.

I «dette glemmer jeg aldri» forteller hun deler av sitt vitnesbyrd, det som du og jeg skal få høre en utvidet versjon av i Studio Direkte kommende fredag.

Har vært bryter og OL-deltager

Signe Marie har en idrettskarriere som bryter bak seg. Hun var sågar norsk deltager under Sommer-OL i Rio de Janeiroi 2016. En skade har satt en stopper for videre satsing.

Signe Marie er høgskolestudent og skal bli HMS-ingeniør (helse, miljø og sikkerhet).

Toril Borch er 50 år og slet med rus i 20 år. For snart to år siden kom hun til Karmsund ABR-senter for behandling av problemet. Hennes frelses-historie får du også i Studio Direkte.

 

Birger blir gjest på torsdag

Birger Wroldsen er en av de nye programlederne av Studio Direkte på TV Visjon Norge.

Dagen før han leder programmet, altså torsdag 22. april, vil han være gjest i samme program når Jan Hanvold er programleder.