BILDE: Datatilsynets direktør, Bjørn Erik Thon, er gjest kommende mandag i «Hovedstaden».

 

Datatilsynets direktør: I kamp for ditt private liv

Det er klart for en ny episode av «Hovedstaden» kommende mandag 3. mai kl. 19.00. Juristen Bjørn Erik Thon, Datatilsynets direktør, er gjest denne gang, i samtale med Jan-Aage Torp.

Jan-Aage Torp, som programleder av «Hovedstaden» minnes Thons tid som forbrukerombudsmann gjennom 10 år, og de siste 11 årene som Datatilsynets sjef. Torp spør om hans store kamper mot «makta», både i Norge og internasjonalt.

Ran av kommuner

Thon betoner sterkest at han brenner for å stå opp for det enkelte individ. Det er svimlende – og gruoppvekkende – perspektiver som Bjørn Erik Thon snakker om: Ran av kommuner, innbrudd i våre tanker, økonomisk utpressing for å unngå at våre mest private informasjoner blir offentliggjort osv.

Denne episoden, som er gjort hjemme i stuen til Thon på Grefsen i Oslo, blir vist på TV Visjon Norge mandag 3. mai kl 19:00.