BILDE: Under tirsdagens program av musikkprogrammet «Syng med» er blant annet Ragnar Fianebakken og Evangelieteamet med. Her fra en tidligere vellykket kveld. Følg sendingen fra kl. 20

 

Ragnar og Bengt med teams skaper stemning i «Syng med»

På tirsdag 4. mai kan det ventes full trøkk hele kvelden. Da skal både Ragnar Fianebakken med Evangelieteamet og Bengt Runar Greve Holmsen med team, stå for sang og stemning. I tillegg kommer Jostein Kirkenes og hans team.

 

Vi snakker selvfølgelig om ukens utgave av «Syng med», som sendes annen hver tirsdag fra Visjonskafeen i Drammen, direkte på TV Visjon Norge.

Evangelieteamet, med Ragnar Fianebakken i spissen, har gjort seg kjent for å sette sitt særegne preg på både gamle og nye sanger. Bengt Runar Greve Holmsen og resten av teamet innehar samme evnen til å skape stemning og trivsel.

Det blir utgangspunktet for tirsdagens program av «Syng med». Sending fra kl. 20.

 

«Syng med» hver andre tirsdag

I tillegg til kveldens gjeste-artister, forblir Jostein Kirkenes med band, fast innslag i programmet. Sangene som fremføres er tekstet slik at det er mulig også for alle i de tusen hjem som følger TV-programmet, til å synge med.

Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz er som vanlig programledere for «Syng med».