BILDE: Gøril Kristoffersen (t.v.) og Miriam Lindset danner fast programleder-par på tirsdager under programmet “Midt på dagen”.

Dette er TV-høydepunktene i uke 23

Til ukens sending av «Hovedstaden» kommer rektor for Høyskolen Kristiania, Arne H. Krumsvik. Få også med deg ukens dokumentar, der Anne Lise Engene forteller sin historie som startet bare tre uker etter den tyske invasjonen i 1940.

«Medieprofessoren» til «Hovedstaden» på ny

I programmet «Hovedstaden» følger vi pastor Jan-Aage Torp til landets hovedstad, der det legges til rette for uformelle samtaler med noen av landets største beslutningstakere. Denne uken er det på ny Arne H. Krumsvik (bilde) som stiller til samtale. Han er rektor ved Høyskolen Kristiania, Norges største private høyskole. Denne gangen samtaler de to om historien til utdanningsinstitusjonen, som til slutt gjorde utdanning til et allment gode.

Dette er andre avsnitt av totalt to programmer, og vises mandag 7. juni kl. 19.00

Marco Strømberg om Islam

I det svenske programmet «Hotspot» inviterer programleder Marco Strømberg (bilde) gjester med akademisk bakgrunn og ellers sterkt samfunnsengasjement til gode og innholdsrike samtaler. Her blir dagens problemstillinger og utfordringer i det svenske samfunnet, tema. Denne gangen undervises det om islamisme og den politiske ideologiens konflikt med svenske verdier som demokrati og ytringsfrihet. Se dette programmet lørdag 12. juni kl. 15.00

 

«Hotspot» er et resultat av samarbeidet mellom Visjon Norges søsterkanal Vision Sverige og medieaktøren «Världen idag», som felles står for programmets produksjon.

Få med deg ukens dokumentar

«Gjensyn på fredag» byr på nye og gamle dokumentarer det er verdt å få med seg. Fast sendetid fra kl. 18. Denne uken følger vi på ny Unni Fredstad i rollen som programleder for dokumentar-serien «Veien hjem». Denne gangen skal hun samtale med Anne Lise Engene (bilde). Hun kom til verden bare tre uker etter den tyske invasjonen av Norge. Hennes eneste minne fra denne tiden er det dystre synet av tyske krigsskip på vei inn Oslofjorden. De nærliggende årene skulle imidlertid ikke se noe lysere ut. I denne dokumentaren skal hun fortelle hele sin historie.

Dette programmet ser du altså fredag 11. juni kl. 18

«Studio Direkte» alle dager

Få også med deg programmet «Studio Direkte», TV Visjon Norges daglige direktesendte tre-timers lange program. Her blir det spennende gjester med sterke vitnesbyrd, gripende innslag, og god kristen musikk. Denne uken blir 250-årsjubileumet til den kristne lederfiguren og industri-gründeren, Hans Nilsen Hauge, tema. 

«Studio Direkte» ser du på TV Visjon Norge alle dager fra kl. 20

“Midt på dagen” (nesten) hele uken

I programmet “Midt på dagen” blir du kjent med et mangfold av gjester, og får lytte til frisk kristen musikk. Konseptet er godt egnet for både radio og TV – og åpner for at publikum fritt kan følge programmet i bilen på vei til jobben, eller fra den komfortable sofa-kroken. Sendingene ledes av tre programleder-par, fordelt på faste dager:

*Tirsdager er Gøril Kristoffersen og Miriam Lindset programledere. 

*Onsdager er Simon Johansen og Fredrik Lovland programledere.

*Fredager er Svend Oscar Pedersen og Terje Kingsrød (bilde) programledere.

I tillegg stiller Jan Hanvold til egne torsdags-programmer under tema “Bare si det”. Her åpnes det opp for at publikum kan ringe inn for å dele sine meninger om programmet, eller andre relaterte emner.

«Midt på dagen» ser du på TV Visjon Norge til fast tid tirsdager til fredager fra kl. 12

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!