BILDE: Maria Torgussen Helgerud blir med på årets sommerkonferanse fra IKAJ sammen med mange andre resurspersoner.

Uke 25: IKAJ-konferanse og sesong-innspurt av  «Midt på dagen»

I dagene fredag 25. juni til søndag 27. juni inviterer «Internasjonale kristne ambassade Jerusalem» til TV-sendt sommerkonferanse. Uke 25 byr også på sesongens siste uke med «Midt på dagen», og mye mer.

Torp møter sjefredaktøren i Aftenposten

I programmet «Hovedstaden» følger vi pastor Jan-Aage Torp til Oslo for å møte noen av landets største beslutningstakere til uformelle samtaler. Vanligvis vises det ukentlig nye episoder med nye gjester, men fra og med denne uken, har Torp og resten av produksjonsteamet tatt sommerferie. Det gir anledning til et gjensyn med tidligere høydepunkter. Denne uken vises det første programmet som ble sendt på TV av «Hovedstaden»  23. mars 2020. Da var sjefredaktør i Aftenposten, Trine Eilertsen (bilde), gjest. Hun forteller om Aftenpostens profil i mediebildet, medieetikk – og ikke minst kristne mediers rolle i samfunnet.

Denne episoden ser du på TV Visjon Norge mandag 21. juni kl. 19.00

Siste uken med «Midt på dagen»

Programmet «Midt på dagen» er Visjon Norges nyeste programkonsept med direktesendinger. Her er det i likhet med «Studio Direkte» unike gjester, og god kristen musikk, men av det mer ungdommelige slaget. Konseptet er utviklet med både TV og radio i tankene. Publikum kan altså fritt velge plattform uten å gå glipp av sendingenes innhold.  Denne siste uken før ferien kan du se følgende:

*tirsdag 22. juni er Gøril Kristoffersen og Miriam Lindset (bilde) programledere.

*onsdag 23. juni leder Simon Johansen sendingen. Hvem han danner programleder-par med, annonseres fortløpende.

*torsdag 24. juni er Jan Hanvold og Simon Johansen programledere. Da åpnes det opp for innringere som del av konseptet «Bare si det».

*fredag 25. juni er Svend Oscar Pedersen og Terje Kingsrød programledere.

Fast sendetid er kl. 12.00 til 14.00.

 

Det minnes samtidig om at tidligere programmer av «Midt på dagen» finnes på Visjon Norges YouTube-sider. 

Gjensyn med Bjørn Gjellum

I «Gjensyn på fredag» ser du nye og gamle dokumentarer, fast tid fra kl. 18. Denne uken ser du den første av totalt fem programmer med Bjørn Gjellum (bilde). Han er godt kjent i de fleste kristne kretser som leder av TV-programmet «Arena», produsert av Evangeliesenteret, og i mange år vist fast på TV Visjon Norge. Karrieren ble imidlertid brått satt på pause da han ble rammet av hjerneslag i april 2019. Denne fredagen følger vi Gjellum gjennom prosessen med å returnere til sitt tidligere liv foran kamera. Programmet har fått tittelen «Gjellum vender tilbake», og er en del av program-konseptet «Min vei mitt liv», produsert av Alf Henning Fredstad. Se egen sak her. Påfølgende fire fredager følger vi Bjørn Gjellum på ny i rollen som programleder der han hver gang intervjuer en sentral person i det øverste politiske skiktet. Det nye konseptet til Gjellum kalles «Arena 2021».

IKAJ arrangerer sommerkonferanse

I dagene fredag 25. juni til søndag 27. juni arrangerer Visjon Norges sendepartner IKAJ, den norske avdelingen av «Internasjonale Kristne Ambassade», sommerkonferanse. Sendingene er på to timer, og blir vist på TV Visjon Norge og Visjon Norges Facebook-sider fra kl. 20.00. Hvert program får eget tema. Første kveld settes søkelyset på de unge og på Israel. Lørdag blir temaet «IKAJ og Israel» og på søndag er temaet «Kirken og Israel». Hver dag byr på forskjellige innslag og samtaler med høyaktuelle personer. Se egen sak her.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!