BILDE: Randi Filtvedt Johansen inviterer til sang og musikk under “Studio Direkte-sendingene i dagene 12. til 17. juli. Her blir det også flere gode artister å se og høre. 

 

Konferanser og sommeridyll på TV Visjon Norge i juli

Direktsendinger fra Visjon Norges sommerstevne på Lista, musikk og stemning fra Visjon Gjestegård og sterke sendinger med Albania i fokus. Her kommer hendelsene du ikke ønsker å gå glipp av på TV Visjon Norge i juli.

Årets sommerstevne er satt til dagene torsdag 1. juli til lørdag 10. juli, og plassen som gjelder er Lista Flypark i Agder. Her ankommer et solid utvalg predikanter som vil by på gripende forkynnelse under samtlige dager. Nytt i år er at det blir direktesendinger fra stevnets møter, både formiddag og kveld. På den måten gis også dem som ikke har anledning til å møte opp, muligheten til å få med seg mye av konferansens innhold – levert rett hjem i stua til folk.

 Sendingene blir også tilgjengelig på DAB-radio. Les egen sak her.

Under konferansens dager vil du blant annet høre og se følgende: Jan Hanvold, Kjell Haltorp, Jørn Hyldegård, Gordon Tobiassen, «Pastor Albert», Håkon Fagervik, Alv Magnus og Birger Wroldsen. Se egen sak her.

 

Sang og musikk med Randi under «Studio Direkte»

Allerede to dager senere, i dagene mandag 12. juli til og med lørdag 17. juli, legges det til rette for nye stemningsfulle sommerprogrammer fra TV Visjon Norge. Denne gangen er det Randi Filtvedt Johansen som leder sendingene. Her er det sang og musikk som står i sentrum. Med seg får hun flere gode kristne artister som byr på fine toner, fra scenen på «Gjestegården» i Hokksund kommune. Programmet sendes under «Studio Direkte» og går til fast tid fra kl. 20. Se egen sak her. 

 

Albania settes i søkelyset

I dagene mandag 19. juli til og med lørdag 24. juli er det Albania som står i fokus. Da sparkes i gang en ny innsamlingsaksjon for å bistå med sårt nødvendig hjelp til det ressursfattige landet. Du kan vente deg gode gjester som pastor Koli Puka fra menigheten «Håp for Schoder» i byen Schoder, Albania, Unni Thorsen, som over mange år har hatt et stort hjerte og et brennende engasjement for Albania, og mange flere. Sendingene settes til ordinær «Studio-Direkte-tid» fra kl. 20. I tråd med konseptets profil kan det også ventes gode innslag og fin musikk, tilpasset anledningen.

 

Felles konferanse med Vision Sverige

I dagene mandag 26. juli til lørdag 31. juli avholdes det ny sommerkonferanse – denne gang i samarbeid med Visjon Norges søsterkanal, Vision Sverige. Årets konferanse går under tittelen «Frihet har ett namn 2021». Fra våre svenske naboer kan det ventes sterke predikanter og annet godt innhold. Faktisk er det hele 100 talere som deltar. På svensk side er det mandag 28. juni konferansen går av stabelen, med direktesendinger på TV Vision Sverige – altså nesten en måned i forkant av sendingene på TV Visjon Norge.

For mer informasjon, se Vision Sverige sine nettsider, visionsverige.com

 

Men det stopper ikke der

Det er mye mer å vente seg fra TV Visjon Norge i juli. Blant annet får vi et gjensyn med sendingene fra «IKAJ, Den Internasjonale Kristne Ambassade avdeling Norge» sin TV-sendte sommerkonferanse, som har premiere fredag 25. juni til og med søndag 27. juni.

I juli blir det repriser fra konferansen under tre søndager på rad. Da er det følgende datoer som gjelder: 11. juli, 18. juli og 25. juli.

Se egen sak om konferansen fra «IKAJ» her.

 

For fullstending og oppdatert informasjon om hva du kan vente deg fra TV Visjon Norge i juli, se kanalens TV-guide her.

BILDE: Håkon Fagervik er blant flere sterke predikanter som stiller til årets sommerstevne på Lista – her avbildet under fjorårets stevne.

BILDE: Musikken som spilles i sommer- programmene er spilt inn for anledningen. Her er sangeren Tommy Fredriksen med bassist Gjermund Ekenes og kamera-mannskapet til Audun Janøy mellom en av alle mange opptak.

BILDE: Medio juli settes Albania atter en gang i søkelyset. Da blir de velkjente skikkelsene pastor Koli Puka og Unni Thorsen gjester til Studio Direkte.

Mot slutten av måneden avholdes felles sommerkonferanse med Vision Sverige. Da er det datoene 26. juli til 31. juli, som gjelder.