BILDE: I dagene søndag 11. juli til og med onsdag 14. juli inviterer Randi Filtvedt Johansen til herlige sangprogrammer fra “Gjestegården”.

 

Nå overtar Randi med sommerprogram – og deretter blir det Albania

Musikk og god stemning fra Visjon Gjestegård og programmer med Albania i fokus. Dette er noe av det som skjer den kommende uken på TV Visjon Norge. På grunn av en ny runde med Camp Meeting fra 20. juli blir det en del forandringer.

 

Årets Camp Meeting er avsluttet. Men bare første periode som varte fra 1. til og med 10. juli. En ny periode Camp Meeting starter 20. juli og varer til og med 25. juli.

Plassen som gjelder er Lista Flypark i Agder. Sendingene går også denne gang på TV.

 

Sang og musikk med Randi under «Studio Direkte»

Men den kommende uken, med start allerede søndag 11. juli, vil Visjon Gjestegård være i fokus. Det blir stemningsfulle sommerprogrammer frem til og med onsdag 14. juli. Denne gangen er det Randi Filtvedt Johansen som leder sendingene. Her er det sang og musikk som står i sentrum. Med seg får hun flere gode kristne artister som byr på fine toner, fra scenen på «Gjestegården» i Hokksund kommune. Programmet sendes under «Studio Direkte-tiden», fra kl. 20.

 

Albania settes i søkelyset

I dagene fra torsdag 15. juli og til og med mandag 19. juli, er det Albania som står i fokus. Da sparkes en ny innsamlingsaksjon i gang for å bistå med sårt nødvendig hjelp til det ressursfattige landet. Du kan vente deg gode gjester som pastor Koli Puka fra menigheten «Håp for Schoder» i byen Schoder, Albania, Unni Thorsen, som over mange år har hatt et stort hjerte og et brennende engasjement for Albania, og mange flere. Sendingene settes til ordinær «Studio-Direkte-tid» fra kl. 20. I tråd med konseptets profil kan det også ventes gode innslag og fin musikk, tilpasset anledningen.

 

Det stopper ikke der

Det er mye mer å vente seg fra TV Visjon Norge i juli. Blant annet får vi et gjensyn med sendingene fra «IKAJ, Den Internasjonale Kristne Ambassade avdeling Norge» sin TV-sendte sommerkonferanse, som hadde premiere fredag 25. juni til og med søndag 27. juni.

I juli blir det repriser fra konferansen under tre søndager på rad. Da er det følgende datoer som gjelder: 11. juli, 18. juli og 25. juli.

For fullstending og oppdatert informasjon om hva du kan vente deg fra TV Visjon Norge i juli, se kanalens TV-guide her.

BILDE: Håkon Fagervik er blant flere sterke predikanter som stiller til årets sommerstevne på Lista – her avbildet under fjorårets stevne.

BILDE: Medio juli settes Albania atter en gang i søkelyset. Da blir de velkjente skikkelsene pastor Koli Puka og Unni Thorsen gjester til Studio Direkte.

Bilde: Mot slutten av Juli avholdes ny konferanse – denne gang i heldigital utgave – og i samarbeid med Vision Sverige.