BILDE: Teltet på Lista Flypark skal fylles på ny.

 

Camp Meeting del 2: – Jeg fester lit til Den hellige ånd

Tirsdag 20. juli er del 2 av Camp Meeting i gang på Lista Flypark. Sterke sangkrefter og gode talere inngår i stevnets program. Mye er fortsatt ikke bestemt – men Jan Hanvold stoler på Den hellige ånds verk.

 

Til publikums store overraskelse gjorde lederen i Visjon Norge, Jan Hanvold, det klart at årets «Camp Meeting» utvides, direkte fra scenen under et kveldsmøte på Lista i forrige uke.

–Jeg følte veldig sterkt at vi skulle fortsette. At detaljene ennå ikke er bestemt, har ingen ting å si. Flere har spurt meg om hvem som står for taler og musikk. Hvordan skal jeg vite det? Jeg fester min lit til Den hellige ånd. Da ordner alt seg nesten selv, sa en optimistisk Hanvold.

 

Nå som det er gått noen dager, så har enkelte av bitene begynt å falle på plass:

–Det er forskjellige folk som dukker opp. Blant annet Annie Schaug, Glenn Wiik, pastor i Troens Ord Hangalandet, og Kjell Haltorp. Jeg skal også preke. Lokale krefter fra Zion Vanse, og Kjell Elvis, står for sang og musikk, forteller Hanvold til avisen Norge IDAG.

 

Talere på både dag- og kveldstid

I lik stil som ved første omgang av årets «Camp Meeting», så blir det talere på både dag- og kveldstid.

–På dagtid er det møte fra kl. 10 til 12, med sending på TV med to timers forsinkelse. På kveldstid, så er det kl 19.30 til 22.30, som gjelder. Dette møtet blir direktesendt på TV. Dette gjelder ved alle av arrangementets dager, forteller TV-Leder Gawdat Mtrious.

 

Ønsker åndelig gjennomslag

­–Tanken med å fortsette årets «Camp Meeting» er å skape et sterkere åndelig gjennomslag enn hva vi ellers hadde klart på 10 dager. Derfor kjører vi på med med en uke til, forteller programleder, prosjektleder og mangeårig pastor, Arne Pedersen.

–Så er det klart at bønn vil få en ekstra sentral plass under denne omgangen, legger han ved.

Pedersen får støtte fra Hanvold:

–Forbønn for den nye perioden med «Camp Meeting», er viktig, forteller han.

 

Dette er «Camp Meeting»

Visjon Norge sitt opprinnelige «Camp Meeting» ble avholdt i dagene 1. til 10. juli, med mulighet for å utvide med ytterligere dager, dersom interessen vedvarte. Det ble etter hvert bekreftet. Enn så lenge er det planlagt at stevnet skal avholdes fra 20. til og med 25. juli.

 

Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant av møtet. Hvert enkelt møte koster 50 kroner, og betales ved oppmøte.

For booking av overnatting, ta kontakt direkte med Lista Fly- og Næringspark:

tlf. 3839 0307

 

Her får du beskjed om hva som er ledig. Du kan samtidig bestille måltider om det er interessant.

Også de som skal benytte campingen, eller har bobil/vogn, henvender seg samme sted. Adressen til området er:

Lista Fly-og Næringspark, Nordveien 277