BILDE: Kreshnik Ceka i TV Visjon Norge kan vise til interessante tall på nett og Facebook i forbindelse med Camp Meeting.

 

Teltmøtene skapte vekst på nettet – også i utlandet

Årets Camp Meeting har så langt vært en suksess. Ved flere dager har konferansen nærmet seg maksimalt tillatte besøkende. Interessen gjenspeiles også på Visjon Norges digitale plattformer.

 

–Så stor pågang tror jeg aldri det tidligere har vært. Antall personer som har vist interesse for Visjon Norge gjennom våre nettsider og Facebook har økt i betydelig omfang. Enkelte statistikker peker rett mot himmels.

Det forteller Kreshnik Ceka. Han jobber daglig med kanalens nettbaserte løsninger – og er kanskje den som sitter med mest kunnskap på feltet hos Visjon Norge.

 

Stor interesse for stevnets talere

Han mener at enkelte sendinger klart skiller seg ut fra programtilbudet til kanalen:

–Det er lett å se sammenhengen mellom innhold og interesse. Hvis vi tar 8. juli som et eksempel, da Alv Magnus var taler både morgen og kveld, så nærmet vi oss nesten 4000 besøkende på våre nettsider. Det tilsvarer mer enn en firedobling av den vanlige aktiviteten, sier Kreshnik.

Den samme trenden bevitnes av Kreshnik i sosiale medier:

–På Facebook er utviklingen så å si den samme. Fra å ha rundt 10 000 minutter i samlet seertid på en gjennomsnittlig dag, så har dette tallet på det meste rundet 40 000. Datoen som satt rekorden, var på ny den 8. juli, forteller Kreshnik.

 

Tiltrekker seg utenlandsk publikum

Kreshnik Ceka, som selv opprinnelig er fra Albania, forteller at innholdet under årets stevne har vært av så høy kvalitet at flere i hans bekjentskap, som gjerne innehar begrensede norskkunnskaper, og som ellers med sjeldenhet trykker seg inn på kanalen, nå forteller varme ord om sendingene fra årets Camp Meeting på Lista.

–Det som er svært kult, er at statistikken underbygger denne erfaringen. Selv om den absolutte majoriteten av vårt publikum befinner seg i Norge, så er fem prosent fra Sverige og tre prosent følger med fra USA. Rundt fem promille er tilsynelatende fra Kina – men her er det nærliggende å tro at det er såkalte algoritmer som står bak tallene – og ikke faktiske personer, forteller en lattermild Kreshnik Ceka.

 

Sendinger fra årets «Camp Meeting» fortsetter

For dem som ikke har anledning til å stille fysisk som publikum under neste omgang av årets Camp Meeting på Lista, så minnes det om at det blir flere daglige sendinger fra stevnet ved samtlige dager, fra 20. juli til og med søndag 25. juli.