Uke 29: Vi samles på Lista – og Gjellum møter Listhaug på fredag

Få med deg «Camp Meeting del 2» fra tirsdag 20. til og med søndag 25. juli. Kunnskapsrike og salvede talere, herlige kristne sangere. Fredag 23. juli, i «Arena 2021» møter Bjørn Gjellum leder for FrP, Sylvi Listhaug. Se sendetider lenger ned i saken.

BILDE: Jan Hanvold, leder i Visjon Norge, mener at stemningen blant publikum er mer enn god nok for ny uke med “Camp Meeting”.

Camp Meeting fortsetter

Årets «Camp Meeting» ble avholdt i dagene 1. til 10. juli på Lista Flypark i Farsund kommune. Nå kommer del 2. Dagene som nå gjelder, er mandag 20. til og med søndag 25. juli. Her blir det gode talere og herlige kristne sangere. Få med deg sendinger på både dag- og kveldstid. Da er det henholdsvis kl. 12 til 14 og kl. 19.30 til 22.30, som gjelder. Tidligere sendinger fra årets «Camp Meeting» finner du ved lenken nedenfor.

Gjellum møter Listhaug

I programmet «Arena 2021» følger vi programleder Bjørn Gjellum til Stortinget, regjeringskvartalet og andre arenaer der norske rikspolitikere befinner seg. Her gjelder det å sette søkelys på hvilke holdninger den enkelte politiker innehar, og hvilken politisk retning de ønsker for Norge etter årets Stortingsvalg 11. september. Denne uken møter han partileder for Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug (bilde). Det store spørsmålet for denne episoden er: Ønsker Frp å gå inn i ny regjering ved borgerlig flertall, eller er de kommet for å bli et opposisjonsparti?

Få med deg dette programmet under programposten «Gjensyn på fredag» 23. juli kl. 18.00

Albania i søkelyset

I dagene torsdag 15. juli til og med mandag 19. juli, har Albania og den omfattende fattigdommen i landet hatt fokus på TV Visjon Norge. Svært relevante gjester har vært å se, slik som pastor Koli Puka (bilde) fra menigheten «Håp for Schoder» i byen Schoder, Albania og Unni Thorsen, som over mange år har hatt et stort hjerte med brann for landet. Programmene leverte også gode innslag og fin albansk musikk. Siste dag for aksjonen er mandag 19. juli. Programmene finnes nå fritt tilgjengelig fra Visjon Norges strømmetjenester, Tvvision.no.