BILDE: “Camp Meeting” fortsetter sin suksess – til tross for at det ennå ikke er lagt en konkret plan. –Vi stoler på den hellige ånd, sier Jan Hanvold.

 

Snart slutt på Camp Meeting: Den hellige ånd i sentrum

“Camp Meeting” går mot slutten. Spesielt nevneverdig var torsdagens program, der Remi André Hornes fortalte sitt unike vitnesbyrd. Felles blant publikum var den sterke følelsen av Den hellige ånds tilstedeværelse. –Derfor er det heller ikke nødvendig å sette et konkret program, forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

 

Hanvold klare formening har hele tiden vært at så lenge både ansatte og publikum fester sin lit til Den hellige ånd, så vil også denne runden “Camp Meeting” bli en suksess. Erfaringene har så langt bekreftet denne innstillingen. Det ble spesielt klart under torsdagens program, der Remi André Hornes var kveldens taler. Han fortalte sitt sterke og unike vitnesbyrd om veien ut av rus, til livet med Jesus. Dette resulterte i både applaus og en ellers sterk følelse av Den hellige ånds tilstedevælse. 

 

Ronald Gundersen taler fredag kveld

Det stilles sterke forventninger til de resisterende tre kveldene. Planen er altså ennå ikke lagt til punkt og prikke. Noe er imidlertid avklart:  –Fredag kveld kommer Ronald Gundersen som hovedtaler, så blir det Kjell Elivis som står for sang og musikk, forteller programleder, prosjektleder og mangeårig pastor, Arne Pedersen.

 

Annonserte ny runde, direkte fra scenen

Som kjent var årets “Camp Meeting” planlagt å vare fra 1. til 10. juli, men til publikums store overraskelse gjorde lederen i Visjon Norge, Jan Hanvold, det klart at årets «Camp Meeting» utvides, direkte fra scenen under et kveldsmøte på Lista når stevnet etter planen gikk mot slutten.

–Jeg følte veldig sterkt at vi skulle fortsette. At detaljene ennå ikke er bestemt, har ingen ting å si. Flere har spurt meg om hvem som står for taler og musikk. Hvordan skal jeg vite det? Jeg fester min lit til Den hellige ånd. Da ordner alt seg nesten selv, sa en optimistisk Hanvold.

 

Men enkelte av bitene falt raskt på plass:

–Det er forskjellige folk som dukker opp. Blant annet Annie Schaug, Glenn Wiik, pastor i Troens Ord Hangalandet, og Kjell Haltorp. Jeg skal også preke. Lokale krefter fra Zion Vanse, og Kjell Elvis, står for sang og musikk, forteller Hanvold til avisen Norge IDAG, i forkant av andre omgang “Camp Meeting”. Flere av nevnte talere har som kjent allerede deltatt.

 

Talere på både dag- og kveldstid

I lik stil som ved første omgang av årets «Camp Meeting», er det talere på både dag- og kveldstid.

–På dagtid er det møte fra kl. 10 til 12, med sending på TV med to timers forsinkelse. På kveldstid, så er det kl 19.30 til 22.30, som gjelder. Dette møtet blir direktesendt på TV. Dette gjelder ved alle av arrangementets dager, forteller TV-Leder Gawdat Mtrious.

 

Ønsker åndelig gjennomslag 

­–Tanken med å fortsette årets «Camp Meeting» var å skape et sterkere åndelig gjennomslag enn hva vi ellers hadde klart på 10 dager. Derfor kjører vi på med med en uke til, forteller Arne Pedersen

–Så er det klart at bønn vil få en ekstra sentral plass under denne omgangen, legger han ved.

Pedersen får støtte fra Hanvold:

–Forbønn for «Camp Meeting», er viktig, forteller han.

 

Dette er «Camp Meeting»

Visjon Norge sitt opprinnelige «Camp Meeting» ble avholdt i dagene 1. til 10. juli, med mulighet for å utvide med ytterligere dager, dersom interessen vedvarte. Det ble etter hvert bekreftet. Enn så lenge er det planlagt at stevnet skal avholdes fra 20. til og med 25. juli.

Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant av møtet. Hvert enkelt møte koster 50 kroner, og betales ved oppmøte.

 

For booking av overnatting, ta kontakt direkte med Lista Fly- og Næringspark:

 tlf. 3839 0307

Her får du beskjed om hva som er ledig. Du kan samtidig bestille måltider om det er interessant.

Også de som skal benytte campingen, eller har bobil/vogn, henvender seg samme sted. Adressen til området er:

Lista Fly-og Næringspark, Nordveien 277