BILDE: Partileder for Kristelig Folkeparti Kjell Ingolf Ropstad er tirsdagens gjest til «Live fra Bergen» (t.h.). Her sammen med en annen ung fremadstormende KrF-politiker, Joel Ystebø under Oslo Symposium.

 

Valgdagen nærmer seg: Kjell Ingolf Ropstad er tirsdagens gjest i «Live fra Bergen»

Valgdagen nærmer seg. Mandag 13. september går det norske folk til valg-urnene. Derfor bør du få med deg tirsdagens utgave av «Live fra Bergen». Da kommer Kristelig Folkepartis leder Kjell Ingolf Ropstad. Sendingen ser du fra kl. 22.00.

 

Midt i en svært hektisk valg-innspurt ser Ropstad viktigheten av å besøke det populære direkte-programmet fra Bergen. Ropsad blir intervjuet av programleder Linn Myhr.

Kjell Ingolf Ropstad var sist å se på TV Visjon Norge under Oslo Symposium 20. og 21. august, der han var en av talerne.

Ropstad har fått gode tilbakemeldinger i forbindelse med de to partileder-debattene som har vært arrangert på riksdekkenede TV til nå. Men han og partiet kjemper en innbitt kamp for å unngå å havne under sperregrensen ved årets Stortingsvalg.

 

Ung leder og statsråd

Ropstad er 36 år gammel og svært ung til å være partileder. I tillegg er  han barne- og familieminister i den nåværende regjering og har vært det siden 2019. Hans ansvar som statsråd i Erna Solbergs regjering omfatter blant annet kirkesaker og  forbrukerspørsmål.

Ropstad har vært aktiv i politikken siden tenårene, og ble som 18-åring valgt inn i kommunestyret i Evje og Hornes. Der satt han fra 2003 til 2007. I samme periode ble han innvalgt til fylkestinget. Han ble nasjonalt kjent som 20-åring, da han som yngste representant fra Kristelig Folkeparti møtte på Stortinget i 2006. Året etter ble han valgt som leder for Kristelig Folkepartis Ungdom. Ropstad sikret seg fast plass på Stortinget etter valget i 2009.

 

Kommer til Live fra Bergen

«Live fra Bergen» ledes av programlederne Bjarte Ystebø og Linn Myhr. Programmet gir oss blant annet ukesaktuelle nyhetssaker fra et kristent perspektiv og sterke andakter. Hver uke er det en ny gjest som inviteres inn til studio. Denne tirsdagen er det altså Kjell Ingolf Ropstad.

 

Se denne sendingen tirsdag 7. september kl. 22