BILDE: Stig Andre Lippert og Tone Dalhaug er programledere i sesong TO av «Israel – Guds klokke».

 

Ny sesong fra «Ordet og Israel» med sendestart 11. september

Gordon Tobiassen var gjest i Studio Direkte på TV Visjon Norge lørdag kveld. Han er reisende forkynner i «Ordet og Israel». Og følger du med fra 11. september vil du få se og høre mer fra Gordon Tobiassen.

Fra denne lørdagen er «Ordet og Israel» tilbake med nye programmer på landets største kristne TV-kanal. «Israel – Guds klokke» er tittel på serien der hvert program er på en knapp halvtime. De som fulgte med på sesong EN, ble tatt med på spennende reportasjer i Israel og ble kjent med profilerte fjes fra Kristen-Norge som la ut om sitt forhold til Israel.

Mange inntrykk fra Sommerstevnet

«Ordet og Israel» har ikke fått vært i Israel siden forrige gang, men har hatt et flott og innholdsrikt sommerstevne som ble avholdt i Grimstad i starten av august. Der møtte man personer som på ulike måter er engasjert i «Ordet og Israel». Denne sesongen skal du derfor bli bedre kjent med noen av de som er med i bevegelsen, men som ikke er mest synlige til vanlig.

Åtte episoder fra 11. september

«Ordet og Israel» har flere reiseforkynnere, Stig-André Lippert og Gordon Tobiassen, får du se i den nye sesongen. De to deler på forkynnelsen gjennom sendingene. 
Stig-André Lippert er også programleder, denne gang sammen med Tone Dalhaug. 

Følg med på sendingene utover høsten. Det blir åtte episoder i høst, hver lørdag fra 11. september.