Uke 37: Stortingsvalget, og endelig på plass i Moldova igjen

Mandag 13. september er det Stortingsvalg i Norge. Få med deg resultatene direkte på TV Visjon Norge på selve valgdagen. Senere samme uke sendes det direkte fra Moldova, der vi på ny får bevitne at fattige mennesker får et nytt liv.

Torp møter seniorrådgiver for Stortingspresidenten

I programmet «Hovedstaden med pastor Torp» følger vi Jan-Aage Torp til landets hovedstad, der pastoren skaper dialog med noen av landets største beslutningstakere. Denne uken er han på ny invitert til Bjørn Arne Steine (PhD). Han jobber til daglig som seniorrådgiver for Stortingspresidenten, men i dette programmet er det hans bakgrunn som historiker som danner grunnlaget for samtalen. I denne andre episoden med Steine er tema den norsk-svenske unionsoppløsningen i 1905. Se dette programmet mandag 13. september kl. 19.00

Bjarte Ystebø og Jan Hanvold utgjorde “ekspertpanelet” under forrige ukes valgdebatt på TV Visjon Norge. De er begge sentrale under valg-sendingen mandag 13. september.

Visjon Norge dekker valget

Mandag 13. september avholdes Stortingsvalg i Norge. Det blir også tema for denne kveldens Studio Direkte, fra kl. 20. Jan Hanvold og Arne Pedersen er i studio, med Bjarte Ystebø som kveldens politiske kommentator.  Programmet knyttes også opp til direkte-sendinger (gjennom NTB) fra valgvakene til flere av landets ledende politiske partier. Visjon Norge er også til stede i «leirene» til partiene KRF og PDK.

Her får du ferske oppdateringer på kveldens utviklinger helt frem til valgresultatet er klart.

Se egen sak her.

BILDE: Fredrik Lillback er daglig leder for Fredheim Livsstilsenter, og er ofte å se som programleder for deres livsstilprogrammer.

Fredheim Livsstilsenter med nye kostholdsråd

Torsdag 16. september kl. 19 får vi gode tips og råd om hvordan vi gjennom lette grep kan leve et sunnere liv gjennom programmet «Lev deg frisk med Fredheim Livsstilsenter». Denne gangen skal det handle om vannets betydning for vår helse.

Fredheim Livsstilsenter er en av Visjon Norges mange sendepartnere, og holder stadig kurs og seminarer fra sitt lokale i Kongsberg kommune. Her handler det om å leve en sunn livsstil, med et kristent verdigrunnlag. Det er oppleggets fundament.

Direktesendinger fra Moldova

Fredag 17. til søndag 19. september reiser Visjon Norge på ny til Europas fattigste land, Moldova. Denne gangen skal vi bivåne åpningen av nytt lokale for handicappede og eldre i landsbyen Sarata Galbena. Dette har vært et stort prosjekt i regi av pastor Viktor Kulyak (bilde) og resten av den lokale menigheten over lengre tid. Vi får også et nytt møte med Doru Cirdei fra Filadelfia-kirken i Chisinau, Moldovas hovedstad. Direktesendinger blir under «Studio Direkte» alle dager fra kl. 20.