BILDE: Anna Melkeråen snakker samisk og er kled i samisk antrekk. Bosatt i Karasjon, men er fra Haugesund.

 

Wroldsen får hilsen fra Karasjok i Studio Direkte mandag

Birger Wroldsen er programleder for Studio Direkte mandag 27. september. Og denne gang får vi blant annet hilse på Anna Melkeråen, haugesundjente som har flyttet til Karasjok. Hun har mye spennende å berette.

 

Anna Melkeråen har vært boende i nord noen år nå og jobber som psykolog på Finnmarksklinikken. Anna har lært seg samisk, og hun har blitt leder for eget elgjaktlag (!).

Ellers er hun engasjert som lovsangsleder i pinsekirken i Karasjok. Anna har en meget spennende og allsidig historie. Når vi legger til at hun også har gått to år på bibelskolen i Reading USA, da skjønner vi at vi har med en engasjert og interessant personlighet. 

 

Vært på bønnekonferanse

Birger Wroldsen har ellers akkurat vært på bønnekonferanse i Kirkenes sammen med Kjell Haltorp og Håkon Fagervik. Disse to kjente forkynnerne blir også med i Studio Direkte mandag.Fra kl. 20 som vanlig.