BILDE: Dagene 7. til 10. oktober avholdes det ny konferanse i regi av Visjon Norge på Hallingskarvet Hotell. Denne gangen er det pastorparet Jo og Paul Naughton som blir hovedtalere.

Fokus på helbredelse på Hallingskarvet i starten av oktober

I oktober, 7. til og med 10., avholder Visjon Norge ny konferanse på Hallingskarvet Hotell, denne gang med helbredelse som tema. Det britiske ekteparet Jo og Paul Naughton blir arrangementets hovedtalere.

 

–Dette er et herlig pastorpar som har bidratt til Visjon Norges konferanser ved tidligere anledninger, senest i 2016 på Telenor Arena. De har begge en sterk tjeneste for indre helbredelse og utfrielse. Det skal publikum få erfare også denne gang, forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

 

Aktive dager til fjells

I tillegg til møtene med vekt på helbredelse ved alle konferansens kvelder, legges det også til rette for aktivtetsfulle dager:

­–Ja, her blir det gode muligheter for å nyte den friske lufta og de herlige høstfargene i den norske fjellheimen. Det legges til rette for utendørs grilling og gode turer på dagtid ved flere av konferansens dager.

–I tillegg til dette blir det også et ekstra seminar lørdag formiddag, og herlig lovsang hele helgen, forteller redaksjonsleder David Sagen.

 

Direktesendinger på TV

For den som ikke har anledning til å møte fysisk til møtene blir det gitt muligheten til å få med seg store deler av arrangementets innhold på TV:

–Vi sender direkte fra Hallingskarvet til «Studio Direkte-tid», altså fra kl. 20 til 23. Unntaket blir søndag 10. august, forteller programkoordinator Jan Åge Bråten.

Da erstattes det ordinære Studio Direkte-programmet med opptak fra konferansen “Forfulgt 2021”, avholdt i september av Visjon Norges sendepartner “Åpne Dører”.

 

Åpent for påmelding og rombestilling

For påmelding og rombestilling kan man ta kontakt med Hallingskarvet Hotell på tlf. 917 53 585. Alternativt er det også mulig å kontakte Visjon Norges callsenter på tlf. 32 21 13 13 for påmelding og mer informasjon.

PS. Det var tidligere nevnt i denne saken at det ble et bønneprogram med Svein og Miriam Lindset søndag 10. oktober fra kl. 20. Grunnet nye endringer blir det i stedet i dette tidsrommet ekstra sending med konferansen “forfulgt 2021”, levert av “Åpne Dører”.