BILDE: Programledere Bjarte Ystebø og Linn Myhr tar ukentlig imot nye og spennende gjester i studio, og tirsdagens episode av “Live fra Bergen” er intet unntak. 

Tirsdagens «Live fra Bergen»: Viderefører arven fra Marie Monsen

Tirsdag 5. oktober kl. 22 er Steinar Opheim og Arnt Jakob Holvik gjester i ukens «Live fra Bergen». Da skal det handle om konferansen «Mission 21», med mål om å videreføre arven fra Marie Monsen.

 

Steinar og Arnt er engasjerte i hver sin menighet (henholdsvis Tent og Influx). For tiden er de begge opptatte med planleggingen av konferansen «Mission 21», som settes til dagene 7. til 10. oktober. Totalt er det 12 menigheter som er involverte i initiativet.

Denne gangens hovedtalere til det årlige arrangementet er Noralv Askeland og Isac Liu.

 

Følger i Marie Monsens fotspor

Konferansen er i stor grad inspirert av misjonæren Marie Monsen (1878-1962) som tilbrakte store deler av sitt liv i aktiv tjeneste, blant annet til misjonsmarken i Kina. Etter at konferansen er overstått, deles deltakerne inn i forskjellige team med ulike destinasjoner i reiseplanene – nettopp for å erfare misjonsarbeid på nært hold.

 

«Live fra Bergen med Bjarte og Linn»

Programmet «Live fra Bergen» er produsert av Visjon Norges samarbeidspartner «Norge IDAG», og ledes av programledere Bjarte Ystebø og Linn Myhr. Hver enkelt episode byr på blant annet spennende gjester, ukens viktigste nyheter og gripende andakter.