BILDE: Anders Skarpsno var først ut i syvende sesong av “Hjertets sang”.

Randi tilbake i god form! Klar med minst 11 nye programmer av «Hjertets Sang»

Randi Filtvedt Johansen ble rammet av korona i august. Men nå er formen på topp, og syvende sesong av musikkprogrammet «Hjertets Sang» er klart. –Vi har vært nødt til å ty til kreative løsninger, men uten kompromiss for kvalitet.

Det forteller en optimistisk programleder som smiler bredt over være tilbake i kjente innspillingslokaler, godt fornøyd med hvordan resultatene av høstens innspillinger er blitt.

 

Neste episode av «Hjertets Sang» sendes lørdag 9. oktober kl. 12.30

 

–En utrolig sterk opplevelse

Første episode med de nye opptakene ble vist for TV Visjon Norges publikum lørdag 2. oktober. Ole Bjørn Saltnes og Anders Skarpsno var blant artistene som stilte til sang og samtale. De har begge sterke lovord å komme med om både programleder og produksjonsteam.

–Det var en utrolig sterk opplevelse å få komme tilbake til studio hos Randi. Hun er en programleder med evner av sjeldne proporsjoner. Denne gangen måtte vi gjøre programmet over videokobling, men inntrykket er at det fungerte bra, forteller Skarpsno.

 

Ole sier seg også godt fornøyd med innspillingene som for hans del bestod av både sang og samtale:

–Innspillingene av «Hjertets sang» foregår alltid på en profesjonell måte, og denne gang var intet unntak. Vi hadde en god samtale om Jesu gjenkomst, et tema som engasjerer oss begge, fortalte artisten som var aller først ut i den nye sesongen.

Både Anders Skarpsno og Ole Bjørn Saltnes er med i programmet videre utover høstens sesong.

 

Korona-virus fikk små følger for produksjonen

Randi Filtvedt Johansen understreker at selv om hun selv og flere andre på TV Visjon Norge ble rammet av korona, så har produksjonen likevel foregått så å si normalt – også for «Hjertets Sang».

–Vi måtte ved et par anledninger gjennom forrige måned sende repriser, men nå er det tilbake med fullt trøkk. Av og til kan det hende vi må ty til kreative løsninger, slik som å gjennomføre intervju på videolenke. Det skal ikke få følger for kvaliteten, forteller programlederen med klar stemme.

 

Minst 11 programmer med gode artister

Nå blir det nemlig masse nytt innhold med Randi og diverse artister å kose seg med utover høstmånedene.

–Vi er klare med minst 11 nye programmer med dyktige og herlige artister, og det kan fort tenkes at det blir flere. Her får vi som tidligere oppleve alt fra den gode gamle bedehussangen til frisk og moderne lovsang.

 

Listen over artistene som deltar i høstens sesong, er som følger:

*Ole Bjørn Saltnes

*Anders Skarpsno

*Anne-Berit og Anders Langmyhr

*Synnøve og Kari Grøtteland

BILDE: Også artisten Ole Bjørn Saltnes var med i denne første episoden av høstens sesong.

BILDE: Randi Filtvedt Johansen er godt fornøyd med å være tilbake i rollen som programleder.