BILDE: De kommende søndagene sender TV Visjon Norge opptak fra konferansen «Forfulgt 2021», som i forrige måned ble avholdt i regi av kanalens sendepartner «Åpne Dører». Det er britiske Ron Boyd MacMilian, som er hovedtaler. Foto: Norge IDAG.

Få med deg Åpne Dører og konferansen «Forfulgt 2021» – tre søndager på rad

Forrige søndag den 10. oktober, i sendetiden til «Studio Direkte», viste TV Visjon Norge første opptak fra konferansen «Forfulgt 2021», som gir sjelden innsikt i situasjonen til forfulgte kristne. Få med deg resten av konferansen påfølgende to søndager.

 

«Forfulgt» er et fast arrangement i regi av Visjon Norges sendepartner «Åpne Dører», som avholdes årlig for å sette søkelys på utfordringene forfulgte kristne i forskjellige land står ovenfor.

Konkrete sendetider er 10. oktober kl. 20 til 22, og 17. oktober kl. 18 til 20 og til slutt 24. oktober kl. 18 til 20.

 

Kunnskapsrik hovedtaler

Det er den kunnskapsrike briten Ron Boyd Macmilian som er hovedtaler til «Forfulgt 2021», som opprinnelig ble avholdt i kristkirken i Bergen 17. til 19. september. Han har vært sentral i «Åpne Dørers» arbeid i over 40 år.

Med bakgrunn som misjonsstrateg på tvers av fem kontinenter, forfatter, professor i praktisk teologi og journalist utsendt til Kina for det amerikanske tidsskriftet Time Magazine, er dette en mann med spisskompetanse på tema om forfulgte kristne.

 

Annet godt innhold

Det kan også ventes annet godt innhold i form av øvrige foredragsholdere fra både inn-og utland, herlig lovsang og bønn.

–Men det sentrale er at vi i disse programmene får god og viktig informasjon om situasjonen til forfulgte kristne rundt om på kloden, forteller redaksjonsleder i TV Visjon Norge, David Sagen.

 

Vanlig «Studio Direkte» kommende to søndager

Første søndag 10. oktober utgikk altså den ordinære «Studio Direkte-sendingen». Tett etterfulgt av kveldens konferanse-opptak fikk vi en episode om oppstarten til “Åpne Dører”. De to kommende søndagene står «Studio Direkte» uberørt, med ordinære sendinger fra kl. 20.