BILDE: Tett etterfulgt av tirsdagens «Syng med» settes det over til programmet «Live fra Bergen», der den kjente lovsangslederen Vetle Jarandsen blir ukens gjest. Foto: Privat

«Syng med» og Vetle Jarandsen i «Live fra Bergen» på tirsdag

Tirsdag kveld 12. oktober settes kristen sang og musikk på agendaen. I «Syng med» kommer Country Comfort og Roy Wilhelmsen, tett etterfulgt av «Live fra Bergen», der lovsangeren Vetle Jarandsen er ukens gjest.

 

Kveldens direktesendinger starter kl. 20. Først ut er musikkprogrammet «Syng med», hvor Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz i kjent stil inntar rollen som kveldens programledere.

 

Country Comfort og Roy Wilhelmsen med friske toner

Det er sanger og gitarist Jostein Kirkenes som leder sangen. Med seg har han som vanlig resten av musikerne som inngår i gruppen «Misjonsbefalingen». I tillegg får dem med seg gruppen “Country Comfort” og artisten Roy Wilhelmsen. Her blir det friske toner å glede seg over helt frem til kl. 22.

 

I musikkprogrammet «Syng med», som fast sendes på TV Visjon Norge hver andre tirsdag, kan vi også denne gangen vente oss stemningsfulle samtaler mellom Jan og Astri, kombinert med både ny og gammel kristen musikk, levert av kveldens artister.

 

Vetle Jarandsen ukens gjest i «Live fra Bergen»

Tett etterfulgt av kveldens «Syng med» settes det over til programledere Bjarte Ystebø og Linn Myhr i «Live fra Bergen». Hver uke inviteres nye og interessante gjester inn i studio. Det blir det også denne uken. Da kommer den kjente lovsangslederen Vetle Jarandsen. Han har produsert noen av Skandinavias mest kjente kristne sanger, slik som; «Stor er din trofasthet», «Overvant døden», «For så langt» og «Se Ham».

Han er til daglig artist og lovsangsleder i Filadelfiakirken Oslo.

 

Han har tidligere vært aktuell i norske kristne medier for sitt klare standpunkt om å avstå fra alkohol, for å være et godt kristent forbilde.