BILDE: Jan Hanvold viser frem de nye lokalene til Visjon Norge i Oslo.

Visjon Norge med nytt studio i Oslo: Åpnes i november

I august i år ble det annonsert at Visjon Norge etablerer nytt studio i Oslo. Nå er det under en måned igjen til den store åpningen: –I midten av november forventer vi å være i gang med masse aktivitet.

Det forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold. Han har store tanker om hvilke muligheter de nye lokalene skaper:

–Dette er et studio plassert midt i Oslo, ikke mer enn et steinkast fra Stortinget og Regjeringskvartalene. Med det regner vi med at potensiale for samarbeid med offentlige personer, er stort. Utover det vil vi selvfølgelig bruke bygget for møter og konferanser – men ikke minst studio-sendinger, sier Hanvold

 

Øker internasjonal satsning

Lokalene er ikke bare tiltenkt Visjon Norges eget bruk. Lederen ser også potensiale for det internasjonale samfunnet, gjennom søsterkanalen Vision Heaven:

–Ja, her har vi også en gyllen mulighet til å øke satsingen på å nå ut med evangeliet til alle verdens land og nasjoner. Derfor blir det mye godt engelskspråklig materiale å vente seg fremover, forteller han.

 

Totalrenoverte lokaler

Han uttrykker seg godt fornøyd om at det store prosjektet snart blir realisert, men poengterer at det fortsatt er noe arbeid igjen:

–Vi har kommet i mål med det meste. Overtakelsen er formalisert, og alle dokumenter er signert. Selve bygget er totalrenovert. Likevel er det noe av det tekniske arbeidet som fortsatt gjenstår.

 

Uventede utfordringer snart løst

Etter den opprinnelige tidsplanen skulle lokalene vært ferdigstilt i september. Slik ble det ikke. TV-leder Gawdat Mtrious forteller om utfordringer som tok godt med tid, men som nå er i ferd med å bli løst:

–Dette er jo i utgangspunktet et eldre bygg som naturligvis ikke tok hensyn til kravene som stilles til moderne TV-produksjon. Derfor må vi gjøre en del tilpasninger i forbindelse med teknisk utstyr. Korona-pandemien fikk også konsekvenser for leveringstiden på mye av samme utstyret, forteller han.

 

Tas i bruk fra midten av november

Byggets første formål, som har adressen Møllergaten 28, er å huse konferansen «Nordisk Bønnekonferanse» i dagene 12. – 14. november. Konferansen arrangeres av bønnebevegelsen Norden 714. Konferansen er ikke direkte tilknyttet Visjon Norge. Det forventes at lokalene tas i bruk for fullt, og ikke bare til utleie, mot slutten av november.

BILDE: Også TV-leder Gawdat Mtrious er fornøyd med at det går mot åpning av nytt studio i Oslo.

BILDE: De gamle lokalene er blitt totalrenoverte, og er godt rustet for både TV-produksjon og konferanser i tiden som kommer.